Ovulasyon testimi yorumlar mısınız ben tam bilemiyorum da..

Sfybsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
67
13
3
26
Selam arkadaşlar 1.5 yıldır evliyim ve bu ay ilk defa çocuk deneyeceğiz bugün 10. Gün
Sitede bi kaç yerde adet biter bitmez test yapmaya başlayacağım yazıyordu ben de hemen ertesi gün yapmaya başladım ama tam anlamıyorum gittikçe koyulaşıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor
Yada tam olarak nasıl olmalı yardımcı olur musunuz bana

Eklentiler

• IMG_6077.webp
    IMG_6077.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 153
Çok teşekkür ederim o zaman yazdığınıza göre henüz olmamış 😂
Rica ederim 😄 Evet T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama gününüz olmuş oluyor yumurtlama günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirmeniz iyi olur net olan T çizgisi silikleşmeye başladığında da yumurtanız çatlamış oluyor o günleri de değerlendirirseniz hamile kalma olasılığınızı yükseltmiş olursunuz:)

Rica ederim 😄 Evet T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama gününüz olmuş oluyor yumurtlama günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirmeniz iyi olur net olan T çizgisi silikleşmeye başladığında da yumurtanız çatlamış oluyor o günleri de değerlendirirseniz hamile kalma olasılığınızı yükseltmiş olursunuz:)
Teşekkür ediyorum 🥹🤍

26A94ACE-F800-4CBE-9CB1-81AB7D351EC6.webp

Ya ben bugün de test yaptım da sanki silikleşmiş düne göre neden böyle oldu acaba
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben tam anlamıyorum diye size sorayım dedim 🥺

Eki Görüntüle 3388097
Ya ben bugün de test yaptım da sanki silikleşmiş düne göre neden böyle oldu acaba
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben tam anlamıyorum diye size sorayım dedim 🥺
Merhaba ne demek yardımcı olurum tabii ki 😊 dün yumurtlamanız olmuş bugün de yumurta çatlamış yumurtlama olduğu zaman 2 çizgi de aynı koyulukta çıkıyor 3.de oldugu gibi, yumurta çatladığında T çizgisi silinmeye başlıyor 4.deki gibi yumurtlamanın olduğu gün değerlendirip Yumurtanın çatladığı gün ve sonraki iki günü değerlendirmenizi öneririm 🤗 bol şans şimdiden

Merhaba ne demek yardımcı olurum tabii ki 😊 dün yumurtlamanız olmuş bugün de yumurta çatlamış yumurtlama olduğu zaman 2 çizgi de aynı koyulukta çıkıyor 3.de oldugu gibi, yumurta çatladığında T çizgisi silinmeye başlıyor 4.deki gibi yumurtlamanın olduğu gün değerlendirip Yumurtanın çatladığı gün ve sonraki iki günü değerlendirmenizi öneririm 🤗 bol şans şimdiden
Dün atmıştım yumurtlama olmadı demiştiniz bende o yüzden beklemiştim o zaman bugün değerlendirelim değil mi çok koyuluk olmadı 3. De aynı renk değildi o yüzden beklemiştim bende teşekkürler 🥹

Daha yumurtlama olmamis olabilir t nin koyulugu cok yetersiz direkt catlamis diye yorumlanamaz bence test yapmaya devam edin daha koyulasabilir

Daha yumurtlama olmamis olabilir t nin koyulugu cok yetersiz direkt catlamis diye yorumlanamaz bence test yapmaya devam edin daha koyulasabilir
Selam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Dünkü testten daha silik bugün
Flo uygulamasında 19 u gösteriyor acaba devam etmeli miyim yoksa 3. De çatlama olmuş mu acaba

Eklentiler

• D9E9B6D3-73B3-4537-B5E5-1473CC23E97C.webp
    D9E9B6D3-73B3-4537-B5E5-1473CC23E97C.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 99
Selam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Dünkü testten daha silik bugün
Flo uygulamasında 19 u gösteriyor acaba devam etmeli miyim yoksa 3. De çatlama olmuş mu acaba
Bence daha olmamis yumurtlama olana kadar boyle gitgelli olabilir kiminde fakat oldugunda, cok net anlarsiniz ikisi de koyu oluyor

Back
X