Ovulasyon testimi yorumlar mısınız ben tam bilemiyorum da..

Dongune gore 15. Gun yumurtluyor olabilirsin ama farkli gun de olabilir tabi yapmaya devam et bence ama degerlendirmeyi de ihmal etme en azindan gun asiri. Bir iki gune iyice pik yapabiller

Dongune gore 15. Gun yumurtluyor olabilirsin ama farkli gun de olabilir tabi yapmaya devam et bence ama degerlendirmeyi de ihmal etme en azindan gun asiri. Bir iki gune iyice pik yapabilir
Her gün deniyoruz aslında sorun okut mu ki

Sperm sorunu yoksa olmaz herhalde. sadece pik gunleri hergun normal gunler bir gun arayla tavsiye ediliyor
Sperm sorunu yok ama tam ne koyulaşıyor ne silikleşiyor anlamadığımız için her gün deniyoruz bu ay valla bakalım nasıl olacak

Sperm sorunu yok ama tam ne koyulaşıyor ne silikleşiyor anlamadığımız için her gün deniyoruz bu ay valla bakalım nasıl olacak
Sen ayni devam ederse elinde yeterince test varsa 17 18. Gune kadar en az devam et koyulasma pik yaptiginda t, c den daha koyu oluyor genelde bazilarinda da ayni koyulukta ya da daha silik olabiliyor nadiren. Yumurtlama gununu bulmus olursun en azindan. Sonra da regl olursan eger insallah olma da catlamadan kac gun sonra regl geldigini de bulmus olursun.

Sen ayni devam ederse elinde yeterince test varsa 17 18. Gune kadar en az devam et koyulasma pik yaptiginda t, c den daha koyu oluyor genelde bazilarinda da ayni koyulukta ya da daha silik olabiliyor nadiren. Yumurtlama gununu bulmus olursun en azindan. Sonra da regl olursan eger insallah olma da catlamadan kac gun sonra regl geldigini de bulmus olursun.
Bunu az önce yaptım 5 dk durunca ki hali bu

Eklentiler

• IMG_6368.webp
    IMG_6368.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 47
Sen devam et iste 18. Gune kadar en az. Benim mesela 21 22. Gunler koyulasti pik yapti 23. Gun catladi siliklesti 14 gun sonra regl oldum

Merhaba adetim 28 günde bir düzenli
Bu ay adetin 8,9,10,11 günlerinde öğlen 14.20 de yaptım yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 73ABD2AA-E073-41FD-987C-E6E4E11A6447.webp
    73ABD2AA-E073-41FD-987C-E6E4E11A6447.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
3. Baya koyu orda yumurtlama olmuş sanırım canım ertesi gün de silikleşmiş catlamıs

3. Baya koyu orda yumurtlama olmuş sanırım canım ertesi gün de silikleşmiş catlamıs
Teşekkür ederim Canım
Demekki doktorların dediği gibi 28 günde bir adet olan kadın kesin 14. Gün yumurtlamıyormuş
10. Günde yumurtlama olmuş yani

Teşekkür ederim Canım
Demekki doktorların dediği gibi 28 günde bir adet olan kadın kesin 14. Gün yumurtlamıyormuş
10. Günde yumurtlama olmuş yani
Ya tabi ki o genel bi kavram erken de olabilir geç de ama değerlendirdiysen güzel denk getirmişsinnn iyi ki erken başlamışsın bende geçen ay böyle oldum adet bittiği gün yumurtlama olmuş ama ben denk getiremedimmm

Ya tabi ki o genel bi kavram erken de olabilir geç de ama değerlendirdiysen güzel denk getirmişsinnn iyi ki erken başlamışsın bende geçen ay böyle oldum adet bittiği gün yumurtlama olmuş ama ben denk getiremedimmm
Evet canım bende öğrenmiş oldum hep 14. Güne ayarlıyordum kendimi
Dün değerlendirdik canım
Çatladıysa Değerlendirmeye devam etmeliyiz diye anladım doğrumu canım ?

Back
X