Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlar mısınız ilk kez deniyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Songulipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
349
97
98
33
Merhaba bugün adetimin 14. günü adetim düzensiz henüz yumurtlama yok sanırım dimi? Böyle bir tık koyu olunca yumurtlama gününe yaklaşmış mı oluyor? Anlayanlar yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210212_152252.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba bugün adetimin 14. günü adetim düzensiz henüz yumurtlama yok sanırım dimi? Böyle bir tık koyu olunca yumurtlama gününe yaklaşmış mı oluyor? Anlayanlar yorumlarsanız çok sevinirim
adetin 21 günü ve ya 22 gününe kadar testlerini yap daha koyuluk olmamış t çizgisi c ile aynı yada daha koyu olması gerek

Kizlar dün yumurtam çatladı test silik oldu artık iliski oldu. Bugun de olmalı mi? Biraz bunaldik eşimle ne yalan söyleyim. Hala verimli miyimdir

Dün ilişki olduysa yeterli. Yumurtalama olduğu günden silikleşen güne kadar diyorlar zaten. Ortalama 3 gün peşpeşe oluyor.

Kizlar dün yumurtam çatladı test silik oldu artık iliski oldu. Bugun de olmalı mi? Biraz bunaldik eşimle ne yalan söyleyim. Hala verimli miyimdir
Bende öyle yaptım canım. yumurtlamadan bir gün öncesi, yumurtlama olduğu gün ve silikleşdiği gün oldu. Açıkçası bende yoruldum sonrası olmadı benim de...ama yumurtlama olduğu günden itibaren 3 gün değerlendirirsek daha yüksek oluyormuş. Gerisi Allah'a kalmış inşallah hamile kalırız.

Amin inşallah.. evet psikolojik olarak zor oluyor eşlerin de konsantrasyonu gidiyor malesef

Amin inşallah.. evet psikolojik olarak zor oluyor eşlerin de konsantrasyonu gidiyor malesef
Aynen öyle ama ben kendisine söylemedim baktım böyle olmuyor sürekli stres halindeydik ona hiç birşey belli etmeden değerlendirdim. Böylesi daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…