Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 5 6 da çift çizgi var yani bu yumurtalama olmus yada çatlamış anlamina geliyor insallah o gunu degerlendirmissindirKizçeler
6 da yumurtlamışsın canım 7 de çatlamış 3 gün üst üste değerlendirKizçeler
4 5 6 da çift çizgi var yani bu yumurtalama olmus yada çatlamış anlamina geliyor insallah o gunu degerlendirmissindirrabbim gonlune gore versiiiin
![]()
Sadece yumurtllama dan 2 gün öncesi ve tam yumurtlama gününu 6 numarayı değerlendirebildim. Şartlardan dolayı. Şans varmıdır illaki çatlamayi değerlendirmelimiydim? İnşallah bu sefer hayırlı bir haber alırım 1,5 senedir bekliyorum.6 da yumurtlamışsın canım 7 de çatlamış 3 gün üst üste değerlendir
4 ve 6 numarayı degerlendirebildim şartlardan dolayı. Umarım umut vardır6 da yumurtlamışsın canım 7 de çatlamış 3 gün üst üste değerlendir
Degerlendirdiysen güzel spermde sıkıntı yoksa zaten 24 saat kalıyor canlı tabi çatlamışkende olsa iyi olurdu ama hepsini değerlendirmişsin inşallah yutar bende de aynı ama ben çatlamayı görmedim hala doruk iki günden beri bekliyorum bakalım yarın çatlicakmı bende bu günü değerlendirdim 4 seneden beri bekliyorum bende4 ve 6 numarayı degerlendirebildim şartlardan dolayı. Umarım umut vardır
Kıyamam ya bende 1.5 senedir bekliyorum.insallah 2024 uğurlu gelir kardeşim bebisleri kucağımıza alırız.. bizde sperm sorunu var bide. Hız düşüklüğü var. Ayrıca yaş faktörü var maalesef. Birwz tedirgin im açıkçasıDegerlendirdiysen güzel spermde sıkıntı yoksa zaten 24 saat kalıyor canlı tabi çatlamışkende olsa iyi olurdu ama hepsini değerlendirmişsin inşallah yutar bende de aynı ama ben çatlamayı görmedim hala doruk iki günden beri bekliyorum bakalım yarın çatlicakmı bende bu günü değerlendirdim 4 seneden beri bekliyorum bende![]()
Bizde de hız sorunu var bir kimyasal geçirdim 1 sene önce başka yok malesef varikosel vardı eşimde amaliyat oldu 2 sene önce ama bi faydası olmadı aşılamada yaptırdım tutmadı malesef bizde de yaş varKıyamam ya bende 1.5 senedir bekliyorum.insallah 2024 uğurlu gelir kardeşim bebisleri kucağımıza alırız.. bizde sperm sorunu var bide. Hız düşüklüğü var. Ayrıca yaş faktörü var maalesef. Birwz tedirgin im açıkçası
Şimdi işte tüp bebek düşünüyoruz martta yaptırıcam Allah izin verirse yoksa daha beklemek istemiyorumKıyamam ya bende 1.5 senedir bekliyorum.insallah 2024 uğurlu gelir kardeşim bebisleri kucağımıza alırız.. bizde sperm sorunu var bide. Hız düşüklüğü var. Ayrıca yaş faktörü var maalesef. Birwz tedirgin im açıkçası
Valla bizde yaptıracağız canım olmazsa inşallah gerek kalmaz. HGS çekildim kendime 3 ay verdim.bakalim kısmet hayırlısı diyorum. Allah kucağımızi boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin. NerdensinŞimdi işte tüp bebek düşünüyoruz martta yaptırıcam Allah izin verirse yoksa daha beklemek istemiyorum
Ben hiç gebe kalamadim galiba kimyasal falan olmasın oldumsada bilmiyorum adetim gecikmeden test yapmamaya çalışıyorum..ama.bi kere çok adet ağrım olmuştu ve pıhtıluydi ablam sen düşük yapmışsa benziyorsun demişti o kadar. İ çift çizgiyi hiç göremedimBizde de hız sorunu var bir kimyasal geçirdim 1 sene önce başka yok malesef varikosel vardı eşimde amaliyat oldu 2 sene önce ama bi faydası olmadı aşılamada yaptırdım tutmadı malesef bizde de yaş var
Amin canım inşallah aslen orduluyum ama Mardin’de yaşıyoruz eşim asker sen nerdensinValla bizde yaptıracağız canım olmazsa inşallah gerek kalmaz. HGS çekildim kendime 3 ay verdim.bakalim kısmet hayırlısı diyorum. Allah kucağımızi boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Nerdensin
Valla canım bende nasıl gördüm onu anlamış değilim ama kimyasalda kaldığım da adet bittikten sonra hemen ilişkide bulundum 4 gün boyunca ve o şekilde kalmışım büyük ihtimal erken yumurtlamaya dı şimdi de deniyorum am yok malesef yaş varsa bekleme direk tüp bebek yaptır yani baktın olmuyorBen hiç gebe kalamadim galiba kimyasal falan olmasın oldumsada bilmiyorum adetim gecikmeden test yapmamaya çalışıyorum..ama.bi kere çok adet ağrım olmuştu ve pıhtıluydi ablam sen düşük yapmışsa benziyorsun demişti o kadar. İ çift çizgiyi hiç göremedim![]()
Bende İzmir canım Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin canım eşine sağlıklı bir görev diliyorum baş tacımız bütün askerlerimiz Allah ayağına tas degdirmesinAmin canım inşallah aslen orduluyum ama Mardin’de yaşıyoruz eşim asker sen nerdensin
Yaptıracağım canım kısmetse biraz aile sorunları ve maddi sıkıntımiz var inşallah gerek kalmadan bebislerimis olurValla canım bende nasıl gördüm onu anlamış değilim ama kimyasalda kaldığım da adet bittikten sonra hemen ilişkide bulundum 4 gün boyunca ve o şekilde kalmışım büyük ihtimal erken yumurtlamaya dı şimdi de deniyorum am yok malesef yaş varsa bekleme direk tüp bebek yaptır yani baktın olmuyor
Amin canım amin Allah hepimize yardımcı olsun bu zor zamanlarımız daBende İzmir canım Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin canım eşine sağlıklı bir görev diliyorum baş tacımız bütün askerlerimiz Allah ayağına tas degdirmesin![]()
Anladım canım inşallah gerek kalmadan olur da sizi de yormaz maddi açıdanYaptıracağım canım kısmetse biraz aile sorunları ve maddi sıkıntımiz var inşallah gerek kalmadan bebislerimis olur
Anladım canım inşallah gerek kalmadan olur da sizi de yormaz maddi açı
İnşallah canım sana özelden msj attımAnladım canım inşallah gerek kalmadan olur da sizi de yormaz maddi açıdan
Allah nasip ettimi tek ilişki bile yetiyor aslında. Hayırlısı olsun ne diyelim. Yumurtlamadan 2 gün önce ve tam gününde birliktelik oldu. Senin varmı çocuk4 5 6 da çift çizgi var yani bu yumurtalama olmus yada çatlamış anlamina geliyor insallah o gunu degerlendirmissindirrabbim gonlune gore versiiiin
![]()