• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testlerimi yorumlar misiniz rica etsem kafam karisti

Canım daha pik olmamış
29 unda pik oldu canım hatta o gün Dr kontrolüm vardi ve çatlamak üzere 23 mm iki yumurtam olduğunu söyledi eve gelince testi yaptım ve piki gördüm değerlendirdik bakalım bekliyoruz 🥚🤲

ooo 2 yumurtaysa ozaman ikizler geliyor diyelimm :KK200: :emir_bebek:
Ah keşke inşallah amin amin . Sendw test yapıyor musun. 29 pik öncesinde değerlendirme oldu hatta aralıksız 29 30 31 seklinde de oldu inşallah tutmuştur. Bu arada dün kahverengi leke geldi çok açık kahve bugün de seffaf akıntı şeklinde çok açık kahve geldi başka yok .

Ah keşke inşallah amin amin . Sendw test yapıyor musun. 29 pik öncesinde değerlendirme oldu hatta aralıksız 29 30 31 seklinde de oldu inşallah tutmuştur. Bu arada dün kahverengi leke geldi çok açık kahve bugün de seffaf akıntı şeklinde çok açık kahve geldi başka yok .
bende denedim canım 31 agustos yumurtlama günüm ovulasyon takibiyle denedik bakalım inşallah tutar bende ikiz çok isterimm keşke olsa tabiki . Sende iyi değerlendirmissin olur inşallah bu ay hayırlısıyla

Back
X