• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testimi yorumlar mısınız kızlar

Canım bende pcos var ben doktor takıplıydım 23 ünde ultrasona gittiğimde doktor 25 mm yumurtan var çatlamak üzere dedi ertesi gunu çatladı zaten ben hala takıp yapıyorum bu arada ıkıncı yumrtlama olur belkı dıye ama olmadı 🥰
Anladım canım o yüzden sordum bildiğim kadarıyla pcos olunca tam pik olmuyor. Umarım denemelerin olumlu olur rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar bugun pik mi yorumlarınızı bekliyorum ❤️

Eklentiler

• IMG_2981.webp
    IMG_2981.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2980.webp
    IMG_2980.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bugun pik mi yorumlarınızı bekliyorum ❤️
Tam olarak pik mi değil mi bir şey söylenemez duruma göre değişiklik gösterebiliyor çünkü yani normalde T kısmı daha koyu da olabilir C ile aynı renkte olabilir. Sizin bence koyu bugün değerlendirme yapın mutlaka yarın tekrar aynı saatte test yapın bakalım bundan daha mı koyu yoksa daha mı silik olacak eğer daha koyuysa pik yarın sayılır mutlaka yarını da değerlendirin eğer silik çıkarsa pik bugün sayılır yumurtanızda çatlamış olur o zaman da değerlendirme yapın. Gönlünüzce olsun.

Tam olarak pik mi değil mi bir şey söylenemez duruma göre değişiklik gösterebiliyor çünkü yani normalde T kısmı daha koyu da olabilir C ile aynı renkte olabilir. Sizin bence koyu bugün değerlendirme yapın mutlaka yarın tekrar aynı saatte test yapın bakalım bundan daha mı koyu yoksa daha mı silik olacak eğer daha koyuysa pik yarın sayılır mutlaka yarını da değerlendirin eğer silik çıkarsa pik bugün sayılır yumurtanızda çatlamış olur o zaman da değerlendirme yapın. Gönlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim bende anlayamadım değerlendirmek en mantıklısı🫶🏻🌸

• Beğen
Reactions: Mln
Tamamdır inşallah çabuk geçer canım
Biz aslında çok kafaya takarak hata yapıyoruz ama ne yazık ki elimizde olmuyor bazen… Benim de bat 19 şöyle de ovülasyon testlerimi koyayım çatlamış mı pek emin de olamadım

Eklentiler

• 719DBEC8-878A-457E-8A02-DCB445C55C42.webp
    719DBEC8-878A-457E-8A02-DCB445C55C42.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 32
İki kez yumurtlamışsın gibi çıkmış testlerin canım olabilir mi acaba mümkün mü yakın tarihlerde oda olabilir bak
30 temmuza bak T çizgisi daha koyu o zaman pik olmuş önemli o diye okumuştum ya da aynı koyulukta olması lazımmış ama sonlara doğru pozitif mi veya çatlamış mı pek emin olamadım ondan

30 temmuza bak T çizgisi daha koyu o zaman pik olmuş önemli o diye okumuştum ya da aynı koyulukta olması lazımmış ama sonlara doğru pozitif mi veya çatlamış mı pek emin olamadım ondan
30 temmuzda pik olmuş 31 inde biraz açılmış 1 ağustosta çatlama olmuş gibi canım

Back
X