- 29 Mart 2015
- 442
- 149
- 303
- 30
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Valla bacım bende senle aynıyım bak bende anlamadım ama bizim sanki yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi dimi ben mi öyle sanıyorumKızlar selam, ben daha önce bi kaç ay ovulasyon testlerini kullandım. Günden güne artıp pikten sonra silikleşmeye başladığını çatlamayı bu şekilde takip edeceğimi biliyorum. Ancak bu ay 7 temmuzdan beri test yapıyorum, reglim hep düzenlidir. Telefon uygulamaları tahmini 12-13ünde falan yumurtlama olacağını tahmin ediyordu çünkü reglimin 13-14. Günleri bu haftasonuna denk geliyor. Ama bugün az önce yaptığım test düne göre daha silik çıktı? Bu tam pik olmadan çatlamış anlamına mı gelir? Yoksa bu şekilde olup yine de koyulaşmaya devam eder mi? Fikirlerinizi alabilir miyim, bu arada 8-10 temmuzda ilişki oldu.
Yani bana da öyle geliyor dün de öğlen bu saatlerde yaptım, belki de gece pik oldu ve bugün çatlama oldu, dünü değerlendirdim, bugünü de o zaman değerlendirmeliyim diye düşünüyorum çatlama olduysa. Yarın da testi yapıcam bakalım daha silikleşecek miValla bacım bende senle aynıyım bak bende anlamadım ama bizim sanki yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi dimi ben mi öyle sanıyorum
Teşekkür ederim canımbugunu değerlendir dünüde değerlendirdin diye umuyorum yarında yap bakalım at koyu olması gerekıyor iki çizginin sonra çatlıyor silikleşmeye başlıyor çizgiler çekip attıgında benıde etiketle konunu güncellersin
Aynen testlere devam et bırakma benimde böyle şuanYani bana da öyle geliyor dün de öğlen bu saatlerde yaptım, belki de gece pik oldu ve bugün çatlama oldu, dünü değerlendirdim, bugünü de o zaman değerlendirmeliyim diye düşünüyorum çatlama olduysa. Yarın da testi yapıcam bakalım daha silikleşecek mi
evet silikleşince çatlama olmuş oluyor hadı inşallah guzel haberlerle :))Teşekkür ederim canımevet dünü değerlendirmiştim normalde bugün ara verip yarın değerlendiririm diye düşünüyordum ama bugün silikleşmeyi görünce kaçırmayayım diyorum ben de, yarın daha da silikleşirse heralde çatlama olmuştur diye emin oluruz
adet tarıhınız ne zaman sizin ? beklenen sizinkide yaklaşmış koyulaşmaya başlamış çizginizAynen testlere devam et bırakma benimde böyle şuan
Başlama 1 Temmuz bitiş 6 Temmuzadet tarıhınız ne zaman sizin ? beklenen sizinkide yaklaşmış koyulaşmaya başlamış çizginiz
Bence senin de pik olmaya var bi kaç günün 2-3 güne görürsün diye düşünüyorumAynen testlere devam et bırakma benimde böyle şuan
bır kaç gune yumurtlamayı gorursunuz sizde çizgiler koyulaşmış bayaBaşlama 1 Temmuz bitiş 6 Temmuz
Benim tahminimde öyle kızımda oğlumda hep adetten sonraki haftada yumurtlama oldu sanırım ki hep 7 gün kala öğrendim bundada böyle olur dedim ama bu 5 ay olcak olmazsa yine nasipBence senin de pik olmaya var bi kaç günün 2-3 güne görürsün diye düşünüyorum
Teşekkür ediyorum inşallahbır kaç gune yumurtlamayı gorursunuz sizde çizgiler koyulaşmış baya
bır kaç gune yumurtlamayı gorursunuz sizde çizgiler koyulaşmış baya
Başlama 1 Temmuz bitiş 6 Temmuz
Valla belli değil günüm çok değişir özetle böyleAyyy bizim durumumuz aynı ya bende konu açtım biraz önce. Beklenen adet ne zaman sizin?
Bence yumurtlama günün bugün baya koyulaşmış baksanaEki Görüntüle 3617020
Bugün böyle benim testim
Bu sondakinide akşam 9 da yaptım dahada koyuBence yumurtlama günün bugün baya koyulaşmış baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?