meltemakd Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 293 40 18 24 Dün 17:06 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #41 ygmurgokcem .!.: Umarım çatlamıştır güzel haberlerle gel inşAllah Genişletmek için tıkla... Eğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedim
ygmurgokcem .!.: Umarım çatlamıştır güzel haberlerle gel inşAllah Genişletmek için tıkla... Eğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedim
Y ygmurgokcem Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 489 101 23 Dün 17:37 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #42 meltemakd .!.: Eğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedim Genişletmek için tıkla... Kötü düşünme yetişirsin inşallah değerlendirdikten sonra hemen olur
meltemakd .!.: Eğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedim Genişletmek için tıkla... Kötü düşünme yetişirsin inşallah değerlendirdikten sonra hemen olur
meltemakd Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 293 40 18 24 Dün 18:21 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #43 ygmurgokcem .!.: Kötü düşünme yetişirsin inşallah değerlendirdikten sonra hemen olur Genişletmek için tıkla... Ay inşallah çok komik oluyor insanın eşine bugün yumurtladım hadi demekte onlarda garipsiyor
ygmurgokcem .!.: Kötü düşünme yetişirsin inşallah değerlendirdikten sonra hemen olur Genişletmek için tıkla... Ay inşallah çok komik oluyor insanın eşine bugün yumurtladım hadi demekte onlarda garipsiyor
Y ygmurgokcem Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 489 101 23 Dün 18:58 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #44 meltemakd .!.: Ay inşallah çok komik oluyor insanın eşine bugün yumurtladım hadi demekte onlarda garipsiyor Genişletmek için tıkla... Herşey bebişlerimiz için
meltemakd .!.: Ay inşallah çok komik oluyor insanın eşine bugün yumurtladım hadi demekte onlarda garipsiyor Genişletmek için tıkla... Herşey bebişlerimiz için
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.907 8.318 448 36 istanbul Dün 20:31 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #45 meltemakd .!.: Kuzum şuan işteyim eve geçip teste bakamadım ama akşam 9 gibi evde olurum ama beyaz bir akıntım geldi sence çatladı mı dersin ? Genişletmek için tıkla... Çatlamıştır canım enfeksiyon vs yoksa çatlamadan sonra süt gibi beyaz bi akıntı geliyor
meltemakd .!.: Kuzum şuan işteyim eve geçip teste bakamadım ama akşam 9 gibi evde olurum ama beyaz bir akıntım geldi sence çatladı mı dersin ? Genişletmek için tıkla... Çatlamıştır canım enfeksiyon vs yoksa çatlamadan sonra süt gibi beyaz bi akıntı geliyor
meltemakd Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 293 40 18 24 Dün 21:35 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #46 nurbanu7 .!.: Çatlamıştır canım enfeksiyon vs yoksa çatlamadan sonra süt gibi beyaz bi akıntı geliyor Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki Eklentiler IMG_20251122_213414.webp 34,3 KB · Görüntüleme: 7
nurbanu7 .!.: Çatlamıştır canım enfeksiyon vs yoksa çatlamadan sonra süt gibi beyaz bi akıntı geliyor Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki
meltemakd Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 293 40 18 24 Dün 22:53 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #47 meltemakd .!.: Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki Genişletmek için tıkla... Sizce silikleşmiş mi anlamadım ben bu testten
meltemakd .!.: Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki Genişletmek için tıkla... Sizce silikleşmiş mi anlamadım ben bu testten
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.907 8.318 448 36 istanbul 46 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #48 meltemakd .!.: Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki Genişletmek için tıkla... Tamam işte yumurtlama zamanın gelmiş bugünü değerlendir 36 saatte yada 24 saatte çatlıyor havuç ye sonrasında çatlamasına yardımcı oluyormuş oturduk kütür kütür yedik
meltemakd .!.: Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki Genişletmek için tıkla... Tamam işte yumurtlama zamanın gelmiş bugünü değerlendir 36 saatte yada 24 saatte çatlıyor havuç ye sonrasında çatlamasına yardımcı oluyormuş oturduk kütür kütür yedik