- 19 Ağustos 2024
- 288
- 40
- 18
- 24
Sence pik mi değerlendirmeli miyim bugünüde yoksa yarın akşam mı değerlendirmeliyim ?daha var canım yarın pik olur gibi yada yarından sonra akıntın değişir hissediyorsun illaki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence pik mi değerlendirmeli miyim bugünüde yoksa yarın akşam mı değerlendirmeliyim ?daha var canım yarın pik olur gibi yada yarından sonra akıntın değişir hissediyorsun illaki
Bugünü ve yarını kesin değerlendirmen lazımSence pik mi değerlendirmeli miyim bugünüde yoksa yarın akşam mı değerlendirmeliyim ?
Dün değerlendirdik bugün çok zor gibi yarın değerlendirsem tutmaz mı acabaBugünü ve yarını kesin değerlendirmen lazım
3 günü değerlendirmek daha garanti aslında ben öyle yapmıştım tuttu ama kimyasal olmuştu ama sperm 2-3 gün canlı kalıyor diyorlar imkanın yoksa yarını değerlendir ama yarını kesin değerlendirmen gerekir yumurta yarın çatlamış olur büyük ihtimalleDün değerlendirdik bugün çok zor gibi yarın değerlendirsem tutmaz mı acaba![]()
Yarın değerlendireceğim mutlaka testimide paylaşırım3 günü değerlendirmek daha garanti aslında ben öyle yapmıştım tuttu ama kimyasal olmuştu ama sperm 2-3 gün canlı kalıyor diyorlar imkanın yoksa yarını değerlendir ama yarını kesin değerlendirmen gerekir yumurta yarın çatlamış olur büyük ihtimalle
Tamam canımYarın değerlendireceğim mutlaka testimide paylaşırım
Tamam teşekkür ederimBazen 2 gün pik olabiliyormuş. Benim dün pikti bugün silikleşmeye başladı. Sen bugünleri değerlendir
Benim de 2 gündür pikti bugün silikleştiKızlar merhabaovulasyon testi 2 gündür pik ne zmn silikleşir bilginiz var mı
Pik olmuş canım yarın muhtemelen çatlar ya da yarından sonra havuç yersinSence pik mi değerlendirmeli miyim bugünüde yoksa yarın akşam mı değerlendirmeliyim ?
Muhtemelen yarın ya da yarından sonra rengi açılırKızlar merhabaovulasyon testi 2 gündür pik ne zmn silikleşir bilginiz var mı
Sence pik mi değerlendirmeli miyim bugünüde yoksa yarın akşam mı değerlendirmeliyim ?en alttaki mesela çatlamış fotoğrafı çevirmeye çalıştım çevrilmedi gözlerinizden özür diliyorum![]()
![]()
Muhtemelen yarın ya da yarından sonra rengi açılır
Teşekkür ederim kızlarBenim de 2 gündür pikti bugün silikleşti
Kuzum şuan işteyim eve geçip teste bakamadım ama akşam 9 gibi evde olurum ama beyaz bir akıntım geldi sence çatladı mı dersin ?Pik olmuş canım yarın muhtemelen çatlar ya da yarından sonra havuç yersin![]()
Yok henüz çatlamamış kuzumSilikleşmemiş demi kızlar![]()
Daha çok strese girdim 3 gün olacak bu şekildeYok henüz çatlamamış kuzum
Sıvı alımına dikkat ediyor musun birde saatlerine ilk idrarla yapma en az 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyormuşDaha çok strese girdim 3 gün olacak bu şekilde![]()
Evet sıvı almıyorum 12 den sonra yapmıştım bugünSıvı alımına dikkat ediyor musun birde saatlerine ilk idrarla yapma en az 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyormuş
Ay bende çalışıyorum 8 de çıkıcam işten sağ kasığımda yumurtlama ağrısı var acaba çatlıyor mu heyecandan bi hal oldumEvet sıvı almıyorum 12 den sonra yapmıştım bugün![]()
Umarım çatlamıştırAy bende çalışıyorum 8 de çıkıcam işten sağ kasığımda yumurtlama ağrısı var acaba çatlıyor mu heyecandan bi hal oldum