- 19 Ağustos 2024
- 306
- 43
- 18
- 24
Eğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedimUmarım çatlamıştırgüzel haberlerle gel inşAllah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedimUmarım çatlamıştırgüzel haberlerle gel inşAllah
![]()
Kötü düşünme yetişirsinEğer çatladıysa ve yetişemezsem ya yumurtam ölürse korkusu yaşıyorum şuan dünde değerlendiremedim![]()
Ay inşallahKötü düşünme yetişirsininşallah değerlendirdikten sonra hemen olur
![]()
Herşey bebişlerimiz içinAy inşallahçok komik oluyor insanın eşine bugün yumurtladım hadi demekte
onlarda garipsiyor
![]()
Çatlamıştır canım enfeksiyon vs yoksa çatlamadan sonra süt gibi beyaz bi akıntı geliyorKuzum şuan işteyim eve geçip teste bakamadım ama akşam 9 gibi evde olurum ama beyaz bir akıntım geldi sence çatladı mı dersin ?
Şimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım kiÇatlamıştır canım enfeksiyon vs yoksa çatlamadan sonra süt gibi beyaz bi akıntı geliyor
Sizce silikleşmiş mi anlamadım ben bu testtenŞimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki
Tamam işte yumurtlama zamanın gelmiş bugünü değerlendir 36 saatte yada 24 saatte çatlıyor havuç ye sonrasındaŞimdi yaptım yine böyle çıktı anlayamadım ki
Canım valla benimki yeni çatladı zaten değerlendiremedim de darısı diğer aylara üzüldümKızlar yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti yaşayan var mı![]()
YaaCanım valla benimki yeni çatladı zaten değerlendiremedim de darısı diğer aylara üzüldüm
Hayırlısı olsun canım inşallah sizin bu ay tutar hayırlı haberlerle gelinYaaRabbim geciktirmeden hemen olur inşAllah
![]()
Amin inşAllahHayırlısı olsun canım inşallah sizin bu ay tutar hayırlı haberlerle gelin![]()