Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimmmm adetim gecikti!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozge3455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
21
1
36
35
Ovulasyon testi ve hamilelik
Çok aşırı duzenli adet olduğum halde ilk kez 2 hafta sonra tekrar adet oldum hiçbir belirtim de yoktu ve korktum beklemiyodum adet olmayi hamilelik beklentim de yok ilk kez boyle bisi oldu 17 sinde adet oldum normalde bakildiginda yeni olmam gerekiyor neden olabilir yumurtlama donemim de bugun degil oylesine test yapayım dedim boyle cikti

Eklentiler

• 1688142463009221082278614413351.webp
    1688142463009221082278614413351.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 46
Çok aşırı duzenli adet olduğum halde ilk kez 2 hafta sonra tekrar adet oldum hiçbir belirtim de yoktu ve korktum beklemiyodum adet olmayi hamilelik beklentim de yok ilk kez boyle bisi oldu 17 sinde adet oldum normalde bakildiginda yeni olmam gerekiyor neden olabilir yumurtlama donemim de bugun degil oylesine test yapayım dedim boyle cikti
Merhaba
Gebelik düşünmüyorum demişsin ama eğer korunmasız ilişki yaşıyorsan vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir.

Evet korunmasız ama 4 senedir hamilelik olmadi oluruna biraktim o yüzden beklemiyorum ustune dusmuyoruz artik ne bileyim

Hamile olabilirsin yarin hemen gidip test al bakalım sonucu bizimle paylaş inş hamissindir

Back
X