- 30 Kasım 2021
- 52
- 4
- 16
- 27
- Konu Sahibi Aysooooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır malesef bu şekilde gebelik olmaz. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı gebelik içinKizlar reglime 10 gün kala yaptım ovulasyon testini sizce gebelik olabilirmi ?
Regl dongu sureniz nedir duzenli mi reglnz kac gunde bir ?Kizlar reglime 10 gün kala yaptım ovulasyon testini sizce gebelik olabilirmi ?
Alakası yok bende ovulasyonla ilk ogrendigimde benimde silikti gebeligimHayır malesef bu şekilde gebelik olmaz. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı gebelik için
kaç gün kala öğrendiniz bu şekildeAlakası yok bende ovulasyonla ilk ogrendigimde benimde silikti gebeligim
Reglme 4 gün kala aynen bu sekildeydi hatta daha silikti diyebilirim gun gectikte koyulasiyorkaç gün kala öğrendiniz bu şekilde
Tamam da hanımefendinin daha 10 günü var tabiki 4 gün kala gebelik varsa artık koyulaşmaya başlar da 10 gün kala gebelik olduğunu söylemek için erkenReglme 4 gün kala aynen bu sekildeydi hatta daha silikti diyebilirim gun gectikte koyulasiyor
Reglni sordum zaten regli duzensiz se olabilir diye dusundum.Tamam da hanımefendinin daha 10 günü var tabiki 4 gün kala gebelik varsa artık koyulaşmaya başlar da 10 gün kala gebelik olduğunu söylemek için erken
Bende reglime 10 gün kala dediği için düzenli olduğunu düşündüm bildiği beklediği bir tarih olduğuna göre öyledir herhaldeReglni sordum zaten regli duzensiz se olabilir diye dusundum.
Insallah vardir istiyorsa hanimefendi ne diyelimBende reglime 10 gün kala dediği için düzenli olduğunu düşündüm bildiği beklediği bir tarih olduğuna göre öyledir herhalde![]()
İnşallah aynenInsallah vardir istiyorsa hanimefendi ne diyelim![]()
Hayır reglim düzensiz değil 7 ay önce kürtaj oldum eşimle tekrar bir bebek istiyoruz kürtaj olduğum gebeligimide böyle öğrenmiştimReglni sordum zaten regli duzensiz se olabilir diye dusundum.
Peki duzensiz degilse gebelik olablrmi blmyorum kan testi verin yada biraz daha bekleynHayır reglim düzensiz değil 7 ay önce kürtaj oldum eşimle tekrar bir bebek istiyoruz kürtaj olduğum gebeligimide böyle öğrenmiştim
Sizdemi ovulasyonla ogrenmistinizPeki duzensiz degilse gebelik olablrmi blmyorum kan testi verin yada biraz daha bekleyn