Pco var mı sende canım ben pco hastasıyım benimde sürekli öyle çıkıyor veya lh hormonun yüksek olabilirKızlar merhaba;
ovülasyon testi ile hamile kalabilmek için adetimden sonra test uyguladım ve adetten 4 gün sonra pozitif cıktı 11.08.2021. daha sonra ertesi günü t çizgisi kopkoyu cıktı. ertesi günü ise silik çıktı. bu gunleri değerlendirdikten sonra test yapmayı bırakmadım.devam ettim dün yaptığım testte yıne t cızgısı c cızgısıyle aynı koyuluktaydı. bunu yaşayan oldumu aranızda. bugun yaptım test sılıktı. Rabbım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Şimdi okudumda yok hayır doktor kontrolunde temiz cıktı.Pco var mı sende canım ben pco hastasıyım benimde sürekli öyle çıkıyor veya lh hormonun yüksek olabilir
Hormon testi yaptır o zaman belki lh hormonun yüksektirŞimdi okudumda yok hayır doktor kontrolunde temiz cıktı.
At canım fotoğraflarıya benim sonuclarada bakabilirmiyizzzz kizlar
amh henuz baktirmadim dogurganlik seviyesinimi belirtiyor o?? acaba ne zaman yapmam gerekli canim bu test icin yarin gidcem gostermeye ama cok merk ettmAt canım fotoğrafları
Aynı şekilde bir durum yaşıyorum..Kızlar merhaba;
ovülasyon testi ile hamile kalabilmek için adetimden sonra test uyguladım ve adetten 4 gün sonra pozitif cıktı 11.08.2021. daha sonra ertesi günü t çizgisi kopkoyu cıktı. ertesi günü ise silik çıktı. bu gunleri değerlendirdikten sonra test yapmayı bırakmadım.devam ettim dün yaptığım testte yıne t cızgısı c cızgısıyle aynı koyuluktaydı. bunu yaşayan oldumu aranızda. bugun yaptım test sılıktı. Rabbım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Canım sonuçların gayet güzel tabi yine doktora göster. Benim prolaktin 33 lh 30
Amh yumurta rezervini gösteren bir hormon testi canım yumurta azlığı ya da erken menepoz var mı diye gösteren bir testamh henuz baktirmadim dogurganlik seviyesinimi belirtiyor o?? acaba ne zaman yapmam gerekli canim bu test icin yarin gidcem gostermeye ama cok merk ettm
canım ben bekarm o yüzden direk diyemedim bebek diye ama yani çok istiyorum fakat hiç gebelik yaşamadım hayatımda herşey normal çıkıo regllerde düzgün acaba sorun neredeCanım sonuçların gayet güzel tabi yine doktora göster. Benim prolaktin 33 lh 30
bugün göstercem valla teşekkür ederimm ooh maşallah niye öyle scaba :))Canım sonuçların gayet güzel tabi yine doktora göster. Benim prolaktin 33 lh 30
Bekarsın bebek mi istiyorsun canım anlayamadım ben. Ve ne kadardır deniyorsun olmuyor ben evliyim benim hormonlar yüksek pco var 9 aydır olmuyorcanım ben bekarm o yüzden direk diyemedim bebek diye ama yani çok istiyorum fakat hiç gebelik yaşamadım hayatımda herşey normal çıkıo regllerde düzgün acaba sorun nerede
Hormon bozukluğu işte düşmüyor hormonlarım napacam bilmiyorumbugün göstercem valla teşekkür ederimm ooh maşallah niye öyle scaba :))
evet canim yani genellikle hic beklemedim ama iliskim oluyor direk kendimi yikarim ben bazisi hemen cuk diye hamile kaliyor anlamadm:))Bekarsın bebek mi istiyorsun canım anlayamadım ben. Ve ne kadardır deniyorsun olmuyor ben evliyim benim hormonlar yüksek pco var 9 aydır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?