ovülasyon testinde aralıklı olarak pozitif görenler

tgchyraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
24
En iyi cevaplar
1
8
1
30
Kızlar merhaba;
ovülasyon testi ile hamile kalabilmek için adetimden sonra test uyguladım ve adetten 4 gün sonra pozitif cıktı 11.08.2021. daha sonra ertesi günü t çizgisi kopkoyu cıktı. ertesi günü ise silik çıktı. bu gunleri değerlendirdikten sonra test yapmayı bırakmadım.devam ettim dün yaptığım testte yıne t cızgısı c cızgısıyle aynı koyuluktaydı. bunu yaşayan oldumu aranızda. bugun yaptım test sılıktı. Rabbım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Pco var mı sende canım ben pco hastasıyım benimde sürekli öyle çıkıyor veya lh hormonun yüksek olabilir

Aynı şekilde bir durum yaşıyorum..

amh henuz baktirmadim dogurganlik seviyesinimi belirtiyor o?? acaba ne zaman yapmam gerekli canim bu test icin yarin gidcem gostermeye ama cok merk ettm
Amh yumurta rezervini gösteren bir hormon testi canım yumurta azlığı ya da erken menepoz var mı diye gösteren bir test

Canım sonuçların gayet güzel tabi yine doktora göster. Benim prolaktin 33 lh 30
canım ben bekarm o yüzden direk diyemedim bebek diye ama yani çok istiyorum fakat hiç gebelik yaşamadım hayatımda herşey normal çıkıo regllerde düzgün acaba sorun nerede

canım ben bekarm o yüzden direk diyemedim bebek diye ama yani çok istiyorum fakat hiç gebelik yaşamadım hayatımda herşey normal çıkıo regllerde düzgün acaba sorun nerede
Bekarsın bebek mi istiyorsun canım anlayamadım ben. Ve ne kadardır deniyorsun olmuyor ben evliyim benim hormonlar yüksek pco var 9 aydır olmuyor

Bende dört gözle adetimin gelmemesini bekliyorum. Ayon 1 inde adet günüm. İnş güzel haberler alırız kızlar hepimiz :)

Bekarsın bebek mi istiyorsun canım anlayamadım ben. Ve ne kadardır deniyorsun olmuyor ben evliyim benim hormonlar yüksek pco var 9 aydır olmuyor
evet canim yani genellikle hic beklemedim ama iliskim oluyor direk kendimi yikarim ben bazisi hemen cuk diye hamile kaliyor anlamadm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…