ovulasyon testinde çift çizgi göremeyenler?

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
kızlar bir derdim var umarım doğru yere açmışımdır. şöyle bi durum var özet geçiyorum; adetim çok düzenli, hormonlarım normal ama pco teşhisi kondu. 2 aydır inofolic kullandım hamile kalamadım. bu ayda ovulasyon testi aldım fakat şu lanet olasıca çift çizgiyi yakalayamadım. normal şartlarda ovulasyon günüm dündü ama malesef çizgi yok. acaba geç mi yumurtluyorum? hiç mi yumurtlamıyorum?

şimdi şöyle bi durum var canım ovulasyon testini öğleden sonraki saatlere denk getirmen daha iyi olacaktır ve testi yapmadan 2 saat öncesinde yeme içmeyi bırakıyorsun.belki öyle aklına geldiği anda çıkarıp yapıyorsundur oyüzden pozitifi görememişsindr ben öyle yapıyordum ve 3.denememde pozitifi görmştüm

ben akşamları yapıyorum hep aynı saatte özellikle bişi içmiyorum. ama şunu farkettim. testi yapıyorum bakıyorum çift çizgi yok. ertesi gün bakıyorum çift çizgi olmuş? kafam çok karışıkk ya

ben akşamları yapıyorum hep aynı saatte özellikle bişi içmiyorum. ama şunu farkettim. testi yapıyorum bakıyorum çift çizgi yok. ertesi gün bakıyorum çift çizgi olmuş? kafam çok karışıkk ya
Sabah 10dan önce alan 8den sonra testler yanılabilirmş. En uygun saat 15.30 civarıymş. Yapmadan önce 3-4 saat birşey yiyip içmemek ve tuvaleti yapmamak gerekirmiş...diye okumuştum kullanımında...kesin Doğru mudur bilmiyorum.umarım gönlüne göre olur...

X