Böyle bekleyen güzel anne adaylarını görünce hep bol bol dua ediyorum kimin duası kabul olur bilinmezİnşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepimiz bu ay mutlu hayırlı haberleri alırız sağlıkla huzurla gelsinler isteyen herkese nasip olsun inşallah sizden de mutlu haberi bekliyorum
Belki bir yumurta daha gelişmiştir ondan olmuş olabilir mi , yarın bir daha bak canım doktor catladi dediyse catlamistir inşallah tutar bebeğim , testi bırak artık bence stres yapmaKızlar birsey soracağım iki gün önce gittim doktor ultrasondan baktı yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi ama ovilasyon testi hep pozitif polikistik over var bende 4 gündür silinmiyor çizgi anlamadım nasıl çatlamış oluyor yumurt
Bende en doğru zamanda geleceklerine inanıyorum inşallah doğru zaman sağlıkla bu aydır diyelimBöyle bekleyen güzel anne adaylarını görünce hep bol bol dua ediyorum kimin duası kabul olur bilinmezçok zor bir bekleyiş ama sonu güzel olacak inanıyorum
Çok teşekkür ederimBelki bir yumurta daha gelişmiştir ondan olmuş olabilir mi , yarın bir daha bak canım doktor catladi dediyse catlamistir inşallah tutar bebeğim , testi bırak artık bence stres yapma
Hep ayni saatte ve mumkunse saat 14-20 arasi yapın, oncesinde 2 saat tuvalete gitmeyin ve sivi almayıntesti yapmadan bir saat önce falan su içmiştim acaba seyreldi de mi öyle çıktı ki su an yaptın tekrar koyulaşmış çünkü
Evet 16 gibi yapıyorum sıvı almadan zaten akıntıdan da anlaşılıyorHep ayni saatte ve mumkunse saat 14-20 arasi yapın, oncesinde 2 saat tuvalete gitmeyin ve sivi almayınchat gpt önerdi bana boyle
Henüz pik degilKızlar benim testlerimede bakar mısınız ilk defa yaptım bu ay
Kızlar benim testlerimede bakar mısınız ilk defa yaptım bu ay
Diğerlerine göre koyu değilmi sizce bıde en başta yaptığımda adetın hemen bitiminde gene diğerlerine göre koyuyduHenüz pik degil
Evet diğerlerine göre koyu ama henüz tam pik değilDiğerlerine göre koyu değilmi sizce bıde en başta yaptığımda adetın hemen bitiminde gene diğerlerine göre koyuydu
Teşekkür ederimEvet diğerlerine göre koyu ama henüz tam pik değilsiz yine de degerlendirin
Kızlar merhaba yenıden ben üzgünüm bırazbugün kadın doğuma gittim herşey normal çıkmıştı nısanın 9 unda butun hormonlarıma Bakılmıstı doktorumda normal hersey kafaya takma dedi bugün tekrarda prolaktın ve tsh bakmıs prolaktın 9 nisanda 13.60 ken suan 38 e yükselmiş görünce cok canım sıkıldı sonuç gostermeye gidemedım baska bır ılcedeydk kendı ılcemdede randevu bulamadım 7 aydırda cocuk ıstıyoruz eşimde sorun yok bende yok ama olmuyor bıde bugun procertın onerdı doktorum ve yumurtlamama dıjıtal takvımr gore 3 gun var aöa doktor folukul daha buyumemıs dedı acaba bu ay yumurtlamayacamı anlamadım yumurtalammı testle tâkıp ediyorum 16 mayıstan berı doktora adetr yakın yumurtlarsam dedım oda yok sadece adet olmadan 14 gun once yumurtlar kadınlar dedıTeşekkür ederim
Hayır sadece 14 gün önce yumurtlamaz adetten hemen önce yumurtlayan kadinlar bile var çok sık olmasa da var , ayrıca hormonlar ilaçlarla düzelebilir lütfen üzülmeyinKızlar merhaba yenıden ben üzgünüm bırazbugün kadın doğuma gittim herşey normal çıkmıştı nısanın 9 unda butun hormonlarıma Bakılmıstı doktorumda normal hersey kafaya takma dedi bugün tekrarda prolaktın ve tsh bakmıs prolaktın 9 nisanda 13.60 ken suan 38 e yükselmiş görünce cok canım sıkıldı sonuç gostermeye gidemedım baska bır ılcedeydk kendı ılcemdede randevu bulamadım 7 aydırda cocuk ıstıyoruz eşimde sorun yok bende yok ama olmuyor bıde bugun procertın onerdı doktorum ve yumurtlamama dıjıtal takvımr gore 3 gun var aöa doktor folukul daha buyumemıs dedı acaba bu ay yumurtlamayacamı anlamadım yumurtalammı testle tâkıp ediyorum 16 mayıstan berı doktora adetr yakın yumurtlarsam dedım oda yok sadece adet olmadan 14 gun once yumurtlar kadınlar dedı
Evet hiç koyulaşma olmamış adete ne kadar kaldıEki Görüntüle 3597867 Kızlar bu ay Pik göremedim galiba ya çok üzgünüm
5 indeEvet hiç koyulaşma olmamış adete ne kadar kaldı
9 gün var eğer pcos falan varsa geç yumurtlayacak da olabilirsiniz , bazen bazı aylarda yumurtlama olmayabiliyormus5 inde
Evet pcos var ama ovülasyon testim de bitti adet günümde test yaparım artık olmazsam9 gün var eğer pcos falan varsa geç yumurtlayacak da olabilirsiniz , bazen bazı aylarda yumurtlama olmayabiliyormus
İnşallah gonlunuzce olurEvet pcos var ama ovülasyon testim de bitti adet günümde test yaparım artık olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?