Ovulasyon testinde hamilelik öğrenen varmı

Merhaba herkese Adet günüm yarın . Ovülasyon testi böyle çıktı ama gebelik testi negatif.. sol kasık bacağım ağrıyor. Sizce hamilelik olabilir mi?

Eklentiler

• EBBEED76-3880-4965-BD63-41C53BA289A2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 140
Arkadaşlar ovülasyon silik çıkıyor en alttaki hamilelik testi o tek çizgi adet günüm yarın ağrımda var sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 5C5F1344-88B0-468C-86E7-F0458FEE81E6.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 130
Arkadaşlar ovülasyon silik çıkıyor en alttaki hamilelik testi o tek çizgi adet günüm yarın ağrımda var sizce hamile olabilir miyim
ovülasyon doğru çıkmıyor bence geçen ay benim daha koyuydu ama malesef negatif ama bu senğin hamile olmadığın anlamına gelmez bence kanda baktır direk

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 105
Hamile misiniz sonuç ne oldu benim ovülasyon testim de şuan böyle merak ediyorum

Canim resim tam net değil ama t çizgisi silik sanırım gebelik yok gibi geldi gere gebelik varsa adet döneminde yada adet geçtikten sonra lh testinde t çizgisi köyü c çizgisi silik oluyor
Bu test gibi mi acaba yumurtlamamın üstünden 14 gün geçti reglime 6 gün var

Eklentiler

• Screenshot_20220814_015709_com.android.gallery3d.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 78
Selam kizlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenmeye çalıştım ama sizce ovulasyon testi ile ne kadar güvenilir tecrübeli olanlar yazsın canlar
Ben bunun güvenilir oldugunu düşünmüyorum zaten vucutta lh hormonu salgılanıyor yumurtlama doneminde bı artıs oluyor o kadar onun dısında ne zaman test yapılırsa yapılsın bellı bir oran var vucutta.

Hamile misiniz sonuç ne oldu benim ovülasyon testim de şuan böyle merak ediyorum
Değilim. T çizgisi C kadar koyu veya Cden daha koyu oluyormuş gebelikte ve birkaç gün üst üste hep böyle çıkıyormuş.

Değilim. T çizgisi C kadar koyu veya Cden daha koyu oluyormuş gebelikte ve birkaç gün üst üste hep böyle çıkıyormuş.
Bugün böyle çıktı mesela

Eklentiler

• Screenshot_20220814_141409_com.android.gallery3d.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 85
Ben bunun güvenilir oldugunu düşünmüyorum zaten vucutta lh hormonu salgılanıyor yumurtlama doneminde bı artıs oluyor o kadar onun dısında ne zaman test yapılırsa yapılsın bellı bir oran var vucutta.
Evet her zaman vücutta lh hormonu var canım yumurtlama günü pik yapiyor birde gebelik varsa eğer ki bu da adet gününde adet geçtikten sonra lh testinde aynı yumurtlama gibi t çizgisi sadece çok ama çok koyu oluyor ve böylelikle anlaşılabiliyor. T çizgisinin silik olması sadece testin bozukolmadigini gösteriyor benim arkadaşımda lh testiyle öğrendi gebe olduğunu adeti geçmişti bende ovulasyon testi vardı dene dedim bende c çizgi silik t çizgisi o kadar koyu çıktı ki sonra gitti gebelik aldı ve pozitif sonuç

Bugün böyle çıktı mesela
Canım ikinci testinde t çizgisi c kadar koyu gördüm ben ama bu gebelikdir diyemem çünkü daha adetine 6 gün varmış benimde geçen ay mesela adetime 7 yada 8 gün vardı ve yumurtlamam geç oldu bazen aynı tarihlerde yumurtlamamiz olmaya biliyor nazende iki defa olabiliyor bence bu yumurtlama olabilir canım değerlendir derim ben değilse de adet gününde belli olur gebelik olup olmadığı benim fikrim bu canim

Benim de gecen yıl öyle cıkmıstı hatta bu iste uzman olan iki kısıye atmıstım Instagram da gebelik var demıslerdı sonuc nurtopu gıbi kıstmıs o yuzden yaptım bu yorumu da bazen yanıltıcı oluyor

Benim de gecen yıl öyle cıkmıstı hatta bu iste uzman olan iki kısıye atmıstım Instagram da gebelik var demıslerdı sonuc nurtopu gıbi kıstmıs o yuzden yaptım bu yorumu da bazen yanıltıcı oluyor
Yani tabikide yanilci olabiliyor ben sadece fikrimi soyluyorum sonuçda gebelik testi değil yanılma payı büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…