Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben de çok merak ediyordum. Adetime 4 gün kala normal gebelik testiyle hamileliğimi öğrendim. Elimde ovülasyon testi kaldı. Bir deneyeyim adetim iki gün geçti ve kan da verdim hamile olduğumu biliyorum bakalım nasıl çıkacakArkadaşlar merhaba . Adetime 5 gün var. 2 hafta önce yumurtlamayı görmüştüm. Ovulasyon testim bugunde pozitif. Sizce ovulasyon testinde hamilelik öğrenilirmi
Gebelik var muhtemelenArkadaşlar merhaba . Adetime 5 gün var. 2 hafta önce yumurtlamayı görmüştüm. Ovulasyon testim bugunde pozitif. Sizce ovulasyon testinde hamilelik öğrenilirmi
Kızlar ben hamileyim ve ovülasyon testim de T çizgisi C sen koyu çıktı. Hiç inanmıyordum ovülasyondan gebelik öğrenme işine ama buna göre tutuyor gibi
Çok teşekkürler inşallah. Ovülasyonunuz böyleyse siz de bir gebelik testi yapsanız çok merak ettimSizi tebrik ederim. Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
ben silik çizgi görüyorum bence var hayırlı olsunAnlamadım
Silik çizgi var canım gün güne koyulaşır inşaAllahAnlamadım
Bende aynı durumdayım yumurtlamadan sonra 10 gün sonra birde pozitif çıkmaya başladı 1 haftadır pozitif çıkıyor ama kaç tane gebelik testi yaptıysam hepsi negatif :/ sizin bat ne zamanAnlamadım
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyütsün sağlıcakla gelsin inşAllah gözünüz aydın bende evlat sahibi olmak isteyen biriyim hamilelerin duası kabul olur derler banada anne adaylarımız dua edebilirmiBen de gebeligimi BAT’a 3 gun kala ovulasyon testiyle ogrenenlerdenim. Gorseli ekliyorum. Ertesi gun Predictor erken gebelik testi yapmistim. Bir an once gebelik testi yapin derim. Allah gonlunuze gore versin. ☺