• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde hamilelik öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hamileyim ve ovülasyon testim de T çizgisi C sen koyu çıktı. Hiç inanmıyordum ovülasyondan gebelik öğrenme işine ama buna göre tutuyor gibi
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin analı babalı inşAllah.. Benim ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama günümden 1 hafta sonrakinde sizce normalmi ?

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin analı babalı inşAllah.. Benim ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama günümden 1 hafta sonrakinde sizce normalmi ?

Amiiiin, Allah razi olsun. 😌

Rabbim size ve evlat isteyen herkese hayirlisiyla saglikli bir gebelik ve evlat sahibi olmayi nasip eylesin. Engellerin birbir tez vakitte kalkmasini nasip etsin. Hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah. 🌸

Amiiiin, Allah razi olsun. 😌

Rabbim size ve evlat isteyen herkese hayirlisiyla saglikli bir gebelik ve evlat sahibi olmayi nasip eylesin. Engellerin birbir tez vakitte kalkmasini nasip etsin. Hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah. 🌸
Amin inşAllah cümlemizden saolun güzel dilekleriniz için şu 1 hafta benim için çok önemli inşAllah vardır bekliyoruz bakalm 🌺

Hayır yapmadım. Elimde gebelik testi yok. Kan verdim. Bilmiyorum artık.
Heyecanla sizin sonucu bekliyorum eğer regli olmazsam bende kan vermeyi düşünüyorum
IMG_20200812_145150.webp
yumurtlamayı ayın 27 sinde görmüştüm, 10. Günü yani 6 ağustostan beri pozitif çıkıp duruyor

Bugün yapmadınız? Eğer bugünde negatifse değerlendirin bu günleri derim.
Ayın 8.de de erken gebelik yapmıştım yine negatifti,elimde bir tane test var regl gecikmesini bekliyorum, valla 1 haftadır pozitif çıkıyor ovulasyon testi çatlama vs. görsem değerlendirecektim ama bekliyorum bugün tekrar yapmayı düşünüyorum ovulasyon testini
IMG_20200814_111902.jpg
bu testleri ayın 21 ile 27 arasında yapmıştım regliden hemen sonra iki tane pik olmuştu, hiç silikleşmese pko var dicem

Son düzenleme:
Back
X