Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pkoluyum bende 19.gün gördümAdeti düzensiz olan hanımlar ovulasyon testinde kaçıncı gün yumurtlama gördünüz? Geçen ay 15-16 günler yumurtlama görmüştüm bu ay 16. Günüm ama hala yumurtlama göremedim. Geç yumurtlama gören var mı?
Gebelik oluştu mu?Pkoluyum bende 19.gün gördüm![]()
Yok daha bekliyorum bende 14 gün sonra yapıcam test ama hiç umudum yokGebelik oluştu mu?
Sonuç ne canım varmı hayırlı haber :)Yok daha bekliyorum bende 14 gün sonra yapıcam test ama hiç umudum yok
Regl oldumSonuç ne canım varmı hayırlı haber :)
Takınca zaten olmuyor bende takıyorum oyüzden olmuyor herhal hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat sahibi oluruz :)Regl oldumhayırlısı bakalım ya çok takmıyorum kafama
İnşallah canımTakınca zaten olmuyor bende takıyorum oyüzden olmuyor herhal hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat sahibi oluruz :)
Resmen devlet hastanesi acil de almadılar betayı artık alınmıyormuş falan filan.....İnşallah canım![]()
İlk defa sizden duyuyorum ben daha regl olmadan önce kan testi verdim aldılar benden nedenini sordunuz muResmen devlet hastanesi acil de almadılar betayı artık alınmıyormuş falan filan.....
Artık burda alınmıyor kadın doğum hastanesinden aldırın dedilerİlk defa sizden duyuyorum ben daha regl olmadan önce kan testi verdim aldılar benden nedenini sordunuz mu
Poliklinik herhalde dimiArtık burda alınmıyor kadın doğum hastanesinden aldırın dediler
Yok normal devlet hastanesiPoliklinik herhalde dimi
Anladım sanırım şehirden şehire değişiyor belki başka bir konu vardırYok normal devlet hastanesi
Olabilir canım ya normalde sağlık ocağında yapılıyor da bende oraya gitmiştim gitmişten yaptırayım dedimAnladım sanırım şehirden şehire değişiyor belki başka bir konu vardır