Ovulasyon testinde pik görememek

ben de geçen ay yapmıştım aynı sizinki gibi hiçbirinde pik görmedi. çok silik çizgi çıktı. pcos olunca belki çatlamamıştır falan diye düşündüm ama adetim tam gününde geldi ve normal pıhtılı falan geldi yani gayet normal bi adetti. anlamadım bende. o yüzden bu ay hiç yapmadım en iyisi günaşırı ilişki her türlü bir tanesi tutar.

aslında çoklu görselde son iki tanesi bir tanesi sabah bir tanesi akşamdı. akşam olan çok çok az daha koyu gelmişti gözüme. ama yine tam beklediğim gibi bir koyuluk değil. siz kullandınız mı peki sizde nasıl oldu
Ben laboquick testlerini yapmıştım dediğim gibi kırmızılık belirdiğinde o günlerde ikişer tane yaptığımda akşam yaptığım testte piki gördüm bir gün sürdü zaten ertesi gün silikleşmeye başlamıştı pcos yok bende bildiğim kadarıyla o yüzden ondan mı kaynaklanıyordur bilemiyorum. İsterseniz doktorla birlikte yumurtlama takibi yapın öyle yapanlar da var ama yeni denemeye başladıysanız bence stres olmamak adına gün aşırı ilişkiye girmek yeterli diye düşünüyorum çünkü testler ister istemez stres yapıyor maalesef bende öyle🥺

Merhabalar iki aydır laboquick ovulasyon testi ile takip yapıyorum herkes testten çok memnun fakat ben iki aydır tam anlamıyla pik göremedim bu neden olur bende mi sorun var anlayamıyorum. Dün yaptığım test koyuydu bugün pik olur sandım bugün daha da silik çıktı artık kafayı yiyeceğim😞 yaşayan var mı acaba
Pcos değilim ve aynı markadan bende iki aydır pik göremedim. Üstelik temkinli olduğum için bir sabah bir akşam yaptım testleri. Kendimden suphelenip acaba yumurtlamiyormuyum diye bile düşünmüştüm

Pcos değilim ve aynı markadan bende iki aydır pik göremedim. Üstelik temkinli olduğum için bir sabah bir akşam yaptım testleri. Kendimden suphelenip acaba yumurtlamiyormuyum diye bile düşünmüştüm
Öyle mi doğrudur sonra hangi markaya geçtiniz

Back
X