Ovulasyon testinde pik yakalayamadim ama adetim 5 gun gecikti

SISSILINDE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
13
7
1
37
Slm kizlar, size bir sorum olacak. Ben gecen ay clearblue ovulasyon testi denedim ama hic gulen yuz denk gelmedi. Ama bu ay ilk defa adetim 5 gun gecikti. Resmen adet sancilari cekiyorum. Suan yurtdisinda oldugum icinde hamilelik testi yapamadim. Bøyle durum yasayipta hamile kalan varmi?

merhaba olabilir tabiki catlama gununden birkac gun oncesinde ya da sonrasında iliski olduysa hamile kalabilirsiniz

merhaba olabilir tabiki catlama gununden birkac gun oncesinde ya da sonrasında iliski olduysa hamile kalabilirsiniz
Bilemedim aslinda baya bir takip yaptim. Sanki yumurtlamamisim gibi geldi bu ay. Ama ilk defa adetimde 5 gun gecikti sasirdim bende. Baya bi adet sancilarim var sirt agrim ve karin agrim. Heran gelecekmis gibi sanki.

Bilemedim aslinda baya bir takip yaptim. Sanki yumurtlamamisim gibi geldi bu ay. Ama ilk defa adetimde 5 gun gecikti sasirdim bende. Baya bi adet sancilarim var sirt agrim ve karin agrim. Heran gelecekmis gibi sanki.
her ay yumurtlama olmayabiliyormus belki bu ay o sekilde olmustur bir sürü ihtimal var hakkınızda hayırlısı olsun insallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…