ovulasyon testinde pozitifi görüyorum ama hamile kalamiyorum

mehser_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
11
2
86
İstanbul
Merhabalar. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Pozitifi görüyorum.( 16. Gün)o günleri değerlendiriyoruz. Ama hamile kalamiyorum. Acaba atladigim biseyler mi var anlamıyorum.yani pozitif görünce mi yoksa sonrami degerlendircez günü mesela?
Bu arada ne kadar zormus bu işler. Tamam bu ay tamamdir diyorum sonra hayal kırıklığı :(
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bnde bugün yaptım ovulasyon testi ve baya koyu çizgiydi değerlendirdik bakalım bu ay kalabilecekmiyim

bence en garantisi adet sonrasi gun asiri iliski :)
Zaten garanti olsun diye Gün aşırı ilişki oluyor fakat sadece ne zaman yumurtladigimii anlamak için test yapıyorum. Buna rağmen. 6_7 aydır hamilelik olmadı:(
Bide ilginçtir testte pozitif görüyorum akintida oluyor. Ama kasık ağrım 3 4 Gün sonra oluyor. Nasıl iştir anlamadım yasa.
bence en garantisi adet sonrasi gun asiri iliski :)

Zaten garanti olsun diye Gün aşırı ilişki oluyor fakat sadece ne zaman yumurtladigimii anlamak için test yapıyorum. Buna rağmen. 6_7 aydır hamilelik olmadı:KK43:
Bide ilginçtir testte pozitif görüyorum akintida oluyor. Ama kasık ağrım 3 4 Gün sonra oluyor. Nasıl iştir anlamadım yasa.
oncelikle stresden uzak dur stres en buyuk engellerden biri cunku emin olabilirsin. hersey normal olmasina ragmen ne zaman hamile kalcam diye stres yapan bi cok kisi aylarca ugrasip hamile kalamadi birebir tanidigim bile var ama ne zaman kafandan cikarirsin o zaman sureci hizlandirirsin

Back
X