Ya ben yaptım test bozuk olabilir miVajinal mantarda peunirimsi akıntı oluyor ama gebelikte de oluyor mu bilmiyorum gebelik olabilir yarın test yapın hemen
Yok canım hamilesin. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım5 dk içinde
Çok net var, hayırlı olsunYa ben yaptım test bozuk olabilir mi
Ben bir kere kaset değil de Erken gebelik testi yapmıştım 3 kere farklı marka Hemde, pozitif çıktı ama hamile değildim ondan yanılma payı bar mı diye düşündüm ama kasette ilk defa çıktı bu çizgiÇok net var, hayırlı olsun
Yaaaa hala inanamıyorum biliyo musun 3 yıldır hiç korunmadan çocuğumuz olmadı bizim . Aminnn Allah razı olsun kuzum Rabbim tüm isteyene nasip etsinYok canım hamilesin. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım
Valla bu kadar net çizgi yalancı pozitif olur mu bilmiyorum. Bi kan verseniz aslında, ben de merak ettim:)Ben bir kere kaset değil de Erken gebelik testi yapmıştım 3 kere farklı marka Hemde, pozitif çıktı ama hamile değildim ondan yanılma payı bar mı diye düşündüm ama kasette ilk defa çıktı bu çizgi
Yarın gideceğim sağlık ocağında bakarlar değil miValla bu kadar net çizgi yalancı pozitif olur mu bilmiyorum. Bi kan verseniz aslında, ben de merak ettim:)
Doktora idrar testim pozitif kan vermek istiyorum deyince yönlendiriyor.Yarın gideceğim sağlık ocağında bakarlar değil mi
Ay tamam yarın gideceğim çok heyecanlıDoktora idrar testim pozitif kan vermek istiyorum deyince yönlendiriyor.
Hayırlı çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah:)Ay tamam yarın gideceğim çok heyecanlı
Ayyy hayırlı olsunnn sağlıkla kucağınıza alın inşallahYa ben yaptım test bozuk olabilir mi
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHayırlı çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah:)
Amin inşallah bakalım yarın kan vereceğimAyyy hayırlı olsunnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?