• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testinde t çizgisinin koyu çıkması

kubraydog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
15
1
1
27
Arkadaşlarım merhaba ben birşey sormak istiyorum yumurtlama zamanlarımı değerlendirmiştim. Adetim 3 gün geçti ancak adet düzensizliğim olabildiği için gebeliğimi o yönde anlayamıyorum. Ama bu ay böyle elektrik çarpar gibi değişik sızılar oldu.
Evde gebelik testi yok bende ovilasyon testi yaptım ilk defa t kop koyu çıktı normalde c koyu çıkıyor. Bilgisi olan var mı . Enfeksiyon felan mı vardır acaba akıntım da var peynirimsi gibi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    95,3 KB · Görüntüleme: 39
Vajinal mantarda peunirimsi akıntı oluyor ama gebelikte de oluyor mu bilmiyorum gebelik olabilir yarın test yapın hemen 😍

Vajinal mantarda peunirimsi akıntı oluyor ama gebelikte de oluyor mu bilmiyorum gebelik olabilir yarın test yapın hemen 😍
Ya ben yaptım test bozuk olabilir mi

Eklentiler

• IMG_8806.webp
    IMG_8806.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 25
  • F6FA6671-C3E8-4D51-BE3A-98CEED2D1191.webp
    F6FA6671-C3E8-4D51-BE3A-98CEED2D1191.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben bir kere kaset değil de Erken gebelik testi yapmıştım 3 kere farklı marka Hemde, pozitif çıktı ama hamile değildim ondan yanılma payı bar mı diye düşündüm ama kasette ilk defa çıktı bu çizgi
Valla bu kadar net çizgi yalancı pozitif olur mu bilmiyorum. Bi kan verseniz aslında, ben de merak ettim:)

Back
X