ovulasyon testinden anlayan arkadaşlarım bir bakın lütfenn

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
merhabalar bugün adetimin 11. günü ovulasyon testi böyle oldu pozitif sayılır mı sizce?

Eklentiler

• 20141117_172510.webp
    75 KB · Görüntüleme: 123
merhabalar bugün adetimin 11. günü ovulasyon testi böyle oldu pozitif sayılır mı sizce?
Eğer hergun yapıyorsan yaklaşmş sanırım cok az bi fark var ama belirli aralıklarla yapıyorsan yumurtlamışta olabilirsin kaçgunde bi yapıyosun? Bende bu testlrden yardım aldım ilk denememde başarılı olduk

bu ay ilk kez yaptım geçen ay bu kadar koyu rengi yakalayamamıştım bir kaç gün tekrarlayayım inşallah biz de başarılı oluruz

bu ay ilk kez yaptım geçen ay bu kadar koyu rengi yakalayamamıştım bir kaç gün tekrarlayayım inşallah biz de başarılı oluruz
İnş olursunuz hayırlısıyla.sen hergun 1 defa dene bugunlerde.genelde akşama doğru yap ve yapmadan once 2 saat sıvı alımını durdur yemekte fazla yeme daha sağlıklı sonuç alırsın

dün 5 gibi yapmıştım bugün çalıştığım için 7den sonra yapabildim dünkü kadar koyu olmadı hayırlısı artık

Mrb bayanlar forma yeni katıldım bende 4 aylık evliyim ovulasyon testine başladım bu ay 28günde bir adet görüyorum fakat yumurtlama günüm 14 ünde olması gerekirken 16.gün biraz koyu çıktı 17.gün tekrar hiç çizgi çıkmadı acaba çok koyu olmamasına rağmen 16.gün yumurtlamış sayılırsınız 15-16. Günlerde ilişki oldu hamile kalırmıyım yine de çevredekilerde sayesinde çocuk yüzünden bunalıma girecem ya :-(

Evet haklısınız ben mesela ayın14 ünde ovulasyon günüm olduğunu sanıyordum meğer teste göre 16sıymış erkek tarafını bilirsiniz sanki çeğizimizde getiriyoruz çocuğu evliliğin ikinci ayı arayıp daha çoğalamadınız mı diyen tipler mevcut bende malesef sanki amipler gibi bölünerek çoğalıyoz ya biz sabah kalkıyoz aaa bi tane daha var yanımızda der gibi :-( bunlar sinirimi bozuyo doğal olarak takıntıya dönüşüyo bu olay

Bu arada bugün son kez ovulasyon testi yaptım yine negatif çıktı artık yapmama gerek yok sanırım yumurtlama günüm geçti bir daha ki aya tekrar yapsam mı ki yani 16sında kesin yumurtladığımı garantilemek içşn

Merhaba. Aynı sorun bende de var. Doktorunuz ne onerdi

turkuazkebepost: 38610718 .!.:
Siz baya baya ilaç tedavisi görmüşsünüz Bende iyi bir bulup tedavi olmaim
Evet öyle oldu ama kasık ağrısından iki büklüm geziyordum ilk başta önemsemedim geçer dedim ama sürekli şiddeti arttı gittiğimde de hem enfeksiyon hem iltihap çıktı. dokora Gitmeyi sevmem ama böyle şeyleri ihmal etmemek gerek kesinlikle tedavinizi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…