Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş yumurtlamaMerhabalar gebelik için ovülasyon testi yapıyorum bugün hem öğlen hem de akşam test yaptım sonuç bu şekilde, sizce yumurtlama olmuş mudur yoksa yarın mı daha da koyu olur?
Pcos mu var sizde sonuncu pik gibi duruyorKızlar merhaba adetimin 10. Gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum fakat hala pik görmedim anlayanlar bi bakabilir mi?
Evet pcos hastasıyım geçen ay klomen +çatlatma iğnesi yaptım olmadı doktor ilacın etkisi 1 ay daha devam eder dedi bu ay da ovülasyon testiyle devam edeyim dedimPcos mu var sizde sonuncu pik gibi duruyor
hangi marka bu ?
Pcos olunca bu testlerle zor oluyor ovülasyon takibi lh yüksek oluyor hep çünkü eğer eşinde sperm sorunu yoksa 1 ilişki 1 boş geçerek deneyebilirsinizEvet pcos hastasıyım geçen ay klomen +çatlatma iğnesi yaptım olmadı doktor ilacın etkisi 1 ay daha devam eder dedi bu ay da ovülasyon testiyle devam edeyim dedim
Bakalım bu ay da olmazsa tedaviye devam mecburenPcos olunca bu testlerle zor oluyor ovülasyon takibi lh yüksek oluyor hep çünkü eğer eşinde sperm sorunu yoksa 1 ilişki 1 boş geçerek deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim tavsiye için birdahaki ay onu deneyeyimİlk defa gördüm bunu cnm bence internetten al daha uygun oluyor laboquick marka olanı tavsiye ederim
Benimde aynisi canim 13 kasim 14 kasim ayni boyke pik gordum dun degerlendirdim bugun yaptim silik cikti yani catlamis anlamina geliyor 2 iki gun ust uste tekrar iliski olucak sonra birakicam allahtan umit kesilmez bol bol havuc ye yada suyunu ic catlamsina yardimci oluyor benim ki bugun catladiBana da yardımcı olurmusunuz ??
İlk yaptığım test 19.00 sularıydı alttaki son yaptığım test ise 22.30 suları pik gibi ama yeterli koyuluk değil gibide adetimin 14. Günü bugün dün dolu geçirdim yarın ki sonucuma göre mi hareket etmeliyim bilemedim
Bana da yardımcı olurmusunuz ??
İlk yaptığım test 19.00 sularıydı alttaki son yaptığım test ise 22.30 suları pik gibi ama yeterli koyuluk değil gibide adetimin 14. Günü bugün dün dolu geçirdim yarın ki sonucuma göre mi hareket etmeliyim bilemedim
Teşekkür ediyorum yorumunuz için benim bugün de pik çıktı testim geçen 2 günü değerlendiridim acaba bugünü de mi değerlendirmeliyim yoksa yarın çatlarsa yarını mı değerlendirmem gerekiyor bura da kafam karışıyor doğrusuBenimde aynisi canim 13 kasim 14 kasim ayni boyke pik gordum dun degerlendirdim bugun yaptim silik cikti yani catlamis anlamina geliyor 2 iki gun ust uste tekrar iliski olucak sonra birakicam allahtan umit kesilmez bol bol havuc ye yada suyunu ic catlamsina yardimci oluyor benim ki bugun catladi
Bugun yapma canim ust uste de esinin spremleri islevi olmaz okadar bide diyorsun hâlâ pik bnde dun yaptim pik ti dunu degerlendirdim bugun yaptim catlamisti bugunle yarinida degelrendircem bnce bugun yapma.bi gun ara verin yarin yine de testini yap canim catlayana kadar yap ztn yarim buyuk ihtimal catlar catladigi gunu gorursen 3 gun ist uste yapTeşekkür ediyorum yorumunuz için benim bugün de pik çıktı testim geçen 2 günü değerlendiridim acaba bugünü de mi değerlendirmeliyim yoksa yarın çatlarsa yarını mı değerlendirmem gerekiyor bura da kafam karışıyor doğrusu
Bugun ara ver canim daha catlammis yumurtam yarin yine yap t bolgesi silik cikarsa bilki catlamistirBakın testimide paylaşıyım sizinle bu ayın 9 un da başladım yapmaya ve yanlrına işaretlediğim kırmızılıklar değerlendiridiğim günler bugün ki testte pik ve değerlendirsem sağlıklı olur mu olmaz mı emin olamıyorum