Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinden anlayanlar 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Daisy__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
22
14
38
Merhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünkü🙄 şimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum 🌸🌸
Not: son 2 testi bugün sabah akşam farklı markalarda denedim yumurtlama yaklaşmış demek mi oluyor acaba

Eklentiler

• 59B7AF53-6F62-4B65-B6FC-FD5C2892A278.webp
    59B7AF53-6F62-4B65-B6FC-FD5C2892A278.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 211
  • 2102F142-C4C4-47BA-912B-44A68465ED42.webp
    2102F142-C4C4-47BA-912B-44A68465ED42.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 209
En koyu ikinci çizgi 8 martta. Pik 8 mart gibi geldi bana. Ama ondan öncekilerdr gereksiz koyu. Testi yapmadan son 2 saat sıvı almamaya dikkat ediyor musun?

Merhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünkü🙄 şimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum 🌸🌸
Not: son 2 testi bugün sabah akşam farklı markalarda denedim yumurtlama yaklaşmış demek mi oluyor acaba
Daha pik değil canm yapmaya devam et her iki çizgininde aynı koyulukta olması lazım ya da t çizgisinin c den daha koyu olması lazim

En koyu ikinci çizgi 8 martta. Pik 8 mart gibi geldi bana. Ama ondan öncekilerdr gereksiz koyu. Testi yapmadan son 2 saat sıvı almamaya dikkat ediyor musun?
Evet etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için az da olsa su içtiğim zamanlar oluyor

Henüz yumurtlama olmamış canım t çizgisi en az c kadar koyu olmalı

Daha yumurtlama olmamış canım ama az kalmış

Çok erken yapmaya başlamışsın canım testleri o yüzden daha var yumurtlamaya ama yapmaya devam et. bi daha ki ay adet den 7-8 sonra yapmaya başla çünkü ortalama 12-14. gün çatlama oluyor ama inşeallah gerek kalmaz.

Arkadaşlar bnmde ovulasyon testim hep aynı t ile c 5 gündür yapiyorm hep pik neden sizce
Canım çatlama olmamış demekki sen de henüz, yumurtanı çatlatmak için 2-3 tane havuç ye çatlıyormuş
Teşekkürler cevaplarınız için 🙏
Canım pik olmamış henüz aynı markayı kullanmıştım t baya koyu görünüyo cden veya c ile aynı bariz görünüyo, seninkinde koyulaşma var ama henüz pik değil. Bir de epey düzensiz saatlerin, aynı saatlerde yapmaya çalış bu şekilde hem kafan karışır hem de yumurtlamanı kaçırabilirsin

Birde sabah 9-11 ,akşam 7-9 arası iki kere yap bugünden itibaren yoksa yumurtlamanı kaçırırsın. Yumurtladığın günün bi öncesi , o gün , ve bi sonrasını kesin değerlendir 🥰😊🤔🙈hayırlı olsun 😊

Çok erken yapmaya başlamışsın canım testleri o yüzden daha var yumurtlamaya ama yapmaya devam et. bi daha ki ay adet den 7-8 sonra yapmaya başla çünkü ortalama 12-14. gün çatlama oluyor ama inşeallah gerek kalmaz.
Buna kesinlike katılmıyorum ortalama diye bi şey olamaz her kadının döngüsü de yumurtlama ve çatlaması da farklıdır genelleyemeyiz. Mesela benim döngüm 25-26 gün, bugün yumurtlama oldu ve adet biteli 6.günümdeyim, max 2 gün içinde çatlar yani 8-9.günde çatlamış olacak. Sizin söylediğinizi uygulasam yumurtlamamı kaçırmış olurdum

Canım baya bi baktım netten adetiniz düzensizse adet bitiminde başlayın diyordu o yüzden kaçırmamak için erken başladım ve bu akşam bel ağrım başladı hala devam ediyor sanırım yumurtlama olucak bilemiyorum ama devam edicem testlere

Canım çatlama olmamış demekki sen de henüz, yumurtanı çatlatmak için 2-3 tane havuç ye çatlıyormuş

Canım pik olmamış henüz aynı markayı kullanmıştım t baya koyu görünüyo cden veya c ile aynı bariz görünüyo, seninkinde koyulaşma var ama henüz pik değil. Bir de epey düzensiz saatlerin, aynı saatlerde yapmaya çalış bu şekilde hem kafan karışır hem de yumurtlamanı kaçırabilirsin
Evet aynı saatlerde denk gelmedi bi türlü bundan sonrasında ona da dikkat etmeye çalışacağım🙏

Ben bu bayan için söyledim testleri 8 gündür silik yeni koyulaşmaya başlamış. Sizin için söylemedim herkesin kendine özel durumu.

Birde sabah 9-11 ,akşam 7-9 arası iki kere yap bugünden itibaren yoksa yumurtlamanı kaçırırsın. Yumurtladığın günün bi öncesi , o gün , ve bi sonrasını kesin değerlendir 🥰😊🤔🙈hayırlı olsun 😊
Buna da katılmıyorum😂😂 hormonlar açısından en ideal saatler 11-16 saatleridir ve herkes ama herkes günde 1 defa aynı saatlerde yapmayı tavsiye eder çünkü sabahki hormonla akşamki bir değil gereksiz kafa karışıklığı yaşanır sabah akşam takip olur mu yahu

Canım bende bu testi kullandim 5 martta pik gördüm 6 martta da devam etti yumurtlama. Resim ekliyim sana da örnek olmus olur.

Eklentiler

Back
X