Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinden anlayanlar 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar testlerin devamını buraya atıyorum yumurtlama göremeyeceğimi sandım ama bugün ikimfarklı markayla test yaptım yumurtlama oldu sanırım siz de bakar mısınız uygulamada da bugğn gösteriyordu ovulasyon. Bir de dün nöbetçiydik değerlendiremedik bugünü değerlendirebiliriz yarın ve sonraki gün de kayınvalidemlerde olacağız sizce sadece bugünü değerlendirmekle hamile kalabilir miyim
Yumurtan olgunlaşmış ama çatlamış diyebilmemiz için testte silikleşme görmek gerek. Bu günü değerlendir kesin de. Ama bu 3 gün önemli 👍 diğer günleri de değerlendirsen iyi olurdu. Test yapmaya devam et 😊

Yumurtan olgunlaşmış ama çatlamış diyebilmemiz için testte silikleşme görmek gerek. Bu günü değerlendir kesin de. Ama bu 3 gün önemli 👍 diğer günleri de değerlendirsen iyi olurdu. Test yapmaya devam et 😊
Evet bugün de yaptım hala pik henüz çatlamadı yarını değerlendirebiliriz bi ihtimal artık hayırlısı☺️

Kızlar selamm. Ovulasyon testlerinde 11 ve 12 mart pikti 13 martta silikleşti çatlamayı gördüm ama biz 11 mart ve 14 martı değerlendirebildik. Çatlamadan sonra göğüs hassasiyetim başladı 4-5 gündür devam ediyor. normalde adetimden üç dört gün önce başlardı. Ara ara belime ve sırtıma ağrı giriyor adetime 9 gün var erken gebelik testi aldım 5 gün kala yapıcam ama dayanamadım buraya sormak istedim böyle belirtileri olup hamilelik haberi alan oldu mu hiç yoksa kuruntu falan mı yapıyorum insan kendini dinledikçe sürekli bişeyler buluyor valla 🥺🥺

Merhaba herkese, beş altı gündür kasık ağrısı, mide bulantısı ve beyaz koyu akıntım oluyor, ovulasyon testi yaptım iki gün belirgin çizgi çıktı çok koyu değildi üçüncü gün çok silik çıktı eğer yumurtlama değilse neden ağrılarım devam ediyor bir bilgisi olan var mı? Yumurtalamaysa test neden negatif çıkıyor acaba. Şikayetlerim hala devam ediyor, gaz da çok var ağrı ve akıntım da devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Back
X