- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Çok teşekkür ediyorum Kızlar ikinize sağolun takvim uygulaması kullanıyorum canım onda da 11.gün döngüsü yazıyor bugün den için 26.dediğin gibi 9.güne tekabül ediyor canım k1şın 1 bardak suyu zor içiyorum çay kahve aram Yok anlayacağın hiç sıvı tüketen biri değilim bakalım akşamları deneyim inşallah iyice koyulaşır şimdi tekrar yapsam koyulaşmıştır belkiYani 26sinda kesin olmamistir diyemem diger butun gunler bole silik cikarsa belki ogun olmustur ama normalde 18inde adet gorduysen 9.gun oluyor daha erken normalde ama sen yinede devam et bakalm. 3 4 gune kdar koyulasirsa farki kesin anlarsin. Dedigm gbi suya cok dikkat et yaniltiyor baya.
Rica ederim. Denemeye devam et bakalim :) normalde döngünden 14 cikarinca yumurtlama gunune denk geliyor ama tabi duzenli adet ggorsen de her ay ayni zamana denk gelmeyebiliyor. 9 ay denedim bende her ay sabirla yaptim ama her ay da illaki hesapladgm gune denk gelmedi 2 3 gun illaki farkediyor. Kolay gelsin :)Çok teşekkür ediyorum Kızlar ikinize sağolun takvim uygulaması kullanıyorum canım onda da 11.gün döngüsü yazıyor bugün den için 26.dediğin gibi 9.güne tekabül ediyor canım k1şın 1 bardak suyu zor içiyorum çay kahve aram Yok anlayacağın hiç sıvı tüketen biri değilim bakalım akşamları deneyim inşallah iyice koyulaşır şimdi tekrar yapsam koyulaşmıştır belki
Pko olduğu için ne zaman yumurtlama olduğunu bilmediğimden lh testi alıyorum ona göre deniyorum onu da anlasam problem yoktaRica ederim. Denemeye devam et bakalim :) normalde döngünden 14 cikarinca yumurtlama gunune denk geliyor ama tabi duzenli adet ggorsen de her ay ayni zamana denk gelmeyebiliyor. 9 ay denedim bende her ay sabirla yaptim ama her ay da illaki hesapladgm gune denk gelmedi 2 3 gun illaki farkediyor. Kolay gelsin :)
Ay ne güzel en azından az çok tahmin ediyorsun benim bu ay beklediğim adetten geç gelince yine lh testine başladıkBence aksam 8 e kadar yapmalisin.belli saatten sonra metabolizma yavasliyor cunki.sabahta ilk idrarla yapmayin diyorlar hani vucut uyansin diye.ben gunduz 11 gibi sivi alimini bitirip 3ten sonra yapiyorum.3 ile4 bucuk arasi.bugun 9.gun ve diger gunlere gore hafif bi koyulasma oldu.dongum 28 gun.normalde 11.gun baslamam lazimdi ama belki erken olur kacirmiyim diye bende erken basladim.
Tamam canım çok teşekkür ediyorumCanim diger testlerinede baktim simdide daha testlerinde pik olmamis gibi duruyor.sivi alimina dikkat et ondanda olmus olabilir.
Calismalara devam benimde 10.olucak bugu ki testle dunki digerlerine gore biraz daha koyulasmisti ama daha var sanirim 13 veya 14.gun yumurtluyo olmam lazim benimTamam canım çok teşekkür ediyorumSen nasılsın var mı gebelik durumu yoksa benim gibi çalışmalara devam mı
Hadi bakalım inşallah hayırlısı ise bu ay güzel haberler alırız inşallahCalismalara devam benimde 10.olucak bugu ki testle dunki digerlerine gore biraz daha koyulasmisti ama daha var sanirim 13 veya 14.gun yumurtluyo olmam lazim benim
87 limisin bu arada?Calismalara devam benimde 10.olucak bugu ki testle dunki digerlerine gore biraz daha koyulasmisti ama daha var sanirim 13 veya 14.gun yumurtluyo olmam lazim benim
En alttaki de bugüne ait Kızlar yardımcı olacak Yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?