Ovulasyon testinden anlayanlar

Çok teşekkür ediyorum Kızlar ikinize sağolun takvim uygulaması kullanıyorum canım onda da 11.gün döngüsü yazıyor bugün den için 26.dediğin gibi 9.güne tekabül ediyor canım k1şın 1 bardak suyu zor içiyorum çay kahve aram Yok anlayacağın hiç sıvı tüketen biri değilim bakalım akşamları deneyim inşallah iyice koyulaşır şimdi tekrar yapsam koyulaşmıştır belki

Rica ederim. Denemeye devam et bakalim :) normalde döngünden 14 cikarinca yumurtlama gunune denk geliyor ama tabi duzenli adet ggorsen de her ay ayni zamana denk gelmeyebiliyor. 9 ay denedim bende her ay sabirla yaptim ama her ay da illaki hesapladgm gune denk gelmedi 2 3 gun illaki farkediyor. Kolay gelsin :)

Bence aksam 8 e kadar yapmalisin.belli saatten sonra metabolizma yavasliyor cunki.sabahta ilk idrarla yapmayin diyorlar hani vucut uyansin diye.ben gunduz 11 gibi sivi alimini bitirip 3ten sonra yapiyorum.3 ile4 bucuk arasi.bugun 9.gun ve diger gunlere gore hafif bi koyulasma oldu.dongum 28 gun.normalde 11.gun baslamam lazimdi ama belki erken olur kacirmiyim diye bende erken basladim.

Şimdi yaptığım lh testi Kızlar

Eklentiler

• B8A2D118-C0F8-4438-A23E-A76C959CD74C.webp
    2 KB · Görüntüleme: 48
Pko olduğu için ne zaman yumurtlama olduğunu bilmediğimden lh testi alıyorum ona göre deniyorum onu da anlasam problem yokta

Ay ne güzel en azından az çok tahmin ediyorsun benim bu ay beklediğim adetten geç gelince yine lh testine başladık

Kızlar dün yolladığım testi değerlendirebilir misiniz silinmiş gibi ya hanı acaba yumurtlama oldu mu ki

Nolur bakın nolur ya nolur aktif olan yazsın ilk defa ilk 3 dk böyle oldu

Eklentiler

• 65FB76C8-A8A6-4681-9E4A-D61524A69FA8.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu denektir ki ben yumurtladım mıilk defa bu kadar koyu gördüm çok şaşkınım

Şimdi böyle mi olması gerekiyordu yumurtlama olmuş mu anlamadım ya da olmak üzere mi kafam Allak bullak

İşte hepsi burda

Eklentiler

• DA351AD4-8739-48C2-A982-4A4907A7C7E6.webp
    8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…