- 10 Aralık 2022
- 2.901
- 1.525
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Kimse yok muMerhaba arkadaşlar insallah herkes çok iyidir
Ben bu ay Gynoseed fertility jel kullandım ovülasyon ile takip ettim.
Adetime 8 gün var.
göğüs hassasiyetim arttı
sık idrara çıkıyorum
afedersiniz büyük tuvalet sıkıntısı oldu
Bel ağrım çok var.
Öte yandan göğüs uclarinda renk koyulaşmasın yok
Bunlar bakıldığında gebelik belirtisi deniliyor
Ama halen ovülasyon testi yapıyorum bırakmadım.
Gebelik olsa çıkmaz mı ovülasyon testinde?
Bazı soruları okudum ovülasyon ile gebeliği anlayanlar vardi bende net olarak tek çizgi
Çok kaygılıyım ya yıllardır çabalıyoruz
Kimse yok mu
Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım adetime 4 gün var bugün ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktıMerhaba arkadaşlar insallah herkes çok iyidir
Ben bu ay Gynoseed fertility jel kullandım ovülasyon ile takip ettim.
Adetime 8 gün var.
göğüs hassasiyetim arttı
sık idrara çıkıyorum
afedersiniz büyük tuvalet sıkıntısı oldu
Bel ağrım çok var.
Öte yandan göğüs uclarinda renk koyulaşmasın yok
Bunlar bakıldığında gebelik belirtisi deniliyor
Ama halen ovülasyon testi yapıyorum bırakmadım.
Gebelik olsa çıkmaz mı ovülasyon testinde?
Bazı soruları okudum ovülasyon ile gebeliği anlayanlar vardi bende net olarak tek çizgi
Çok kaygılıyım ya yıllardır çabalıyoruz
Bazı kadinlarin ay içinde çift yumurtlama oluyormuşMerhaba canım bende seninle aynı durumdayım adetime 4 gün var bugün ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı
Sende sonuç nedir pekiBazı kadinlarin ay içinde çift yumurtlama oluyormuş
Yarın sabahtan kan verin insallah vardir
Bu ay olmadı Allah sorunsuzca bir sonraki ay hayırlısıyla nasıl etsin insallah aminSende sonuç nedir peki
Amin canım inşallah hepimizeBu ay olmadı Allah sorunsuzca bir sonraki ay hayırlısıyla nasıl etsin insallah amin
Merhabaaa
Ben ovulasyon testiyle gebe kaldım sorusu olan ya da testlerini atmak isteyen yardımcı olabilirimben sormak istiyorum sizce bu ovulasyon testi pozitifmi yoksa çatlamış yumurtaymiydi hiç emin olamadım adetim geçti 3 gün ama hamilelik belirtim de yok bekliyorum şuan belki olurum diye
Adetimin 21 ve 22. Günü yaptım sabah bu testleri sizce neden çift çizgi çıktıMerhabaaa
Ben ovulasyon testiyle gebe kaldım sorusu olan ya da testlerini atmak isteyen yardımcı olabilirim
Yumurtlamayı gördünmü önceden?Adetimin 21 ve 22. Günü yaptım sabah bu testleri sizce neden çift çizgi çıktı
Evet gördüm 13 martta T çizgisi C’den koyuyduYumurtlamayı gördünmü önceden?
Bazı aylar çift yumurtlama oluyor kan verin insallah vardır yoksa mutlaka yine ovulasyona uyarak degerlendirinEvet gördüm 13 martta T çizgisi C’den koyuydu
Gebelik olmuş olabilir canımEvet gördüm 13 martta T çizgisi C’den koyuydu
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende şu an sizinle aynı durumdayımEvet gördüm 13 martta T çizgisi C’den koyuydu
Lütfen... HelpMerhabaaa
Ben ovulasyon testiyle gebe kaldım sorusu olan ya da testlerini atmak isteyen yardımcı olabilirim
7-8 yumurtlama olmuş 8.i akşamı yumurtan çatlamış canımLütfen... Help
Pembe artı olan günlerde ilişki oldu
Pik varmı bilemiyorum...
Bugun sabah belim çok ağrıdı, birkaç saat sonra kasıklarıma öğle bir ağrı girdi ki regl olacağım ya da oldum kesin sandım sonra lavaboya gittim beyaz bi akıntım geldi bu sadece bi kere oldu şuan bir akıntım yok ama ara ara kasık batması var pcos hastasıyım ama bebek çok istiyoruz bugun biraz gögüslerim dolgunlaşmış hissediyorum son adet tarihim 23 Mart bu arada yardımcı olup içime bir su serpseniz çok sevinirim gerçektenteşekkürler şimdiden
Daha test yapmana gerek yok yumurtlama ve çatlama olmuş değerlendirdiysen gerisi rabbime kalmış hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahLütfen... Help
Pembe artı olan günlerde ilişki oldu
Pik varmı bilemiyorum...
Bugun sabah belim çok ağrıdı, birkaç saat sonra kasıklarıma öğle bir ağrı girdi ki regl olacağım ya da oldum kesin sandım sonra lavaboya gittim beyaz bi akıntım geldi bu sadece bi kere oldu şuan bir akıntım yok ama ara ara kasık batması var pcos hastasıyım ama bebek çok istiyoruz bugun biraz gögüslerim dolgunlaşmış hissediyorum son adet tarihim 23 Mart bu arada yardımcı olup içime bir su serpseniz çok sevinirim gerçektenteşekkürler şimdiden
Daha test yapmana gerek yok yumurtlama ve çatlama olmuş değerlendirdiysen gerisi rabbime kalmış hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
Bugün adetinin tahminen 20.günü olması lazımAmin inşallah çok teşekkür ederimne zaman öğrenebilirim olup olmadığını sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?