Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testine Bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
İyi akşamlar,
Ovulasyon testimin T çizgisi o kadar silik ki, hemen fotosunu çektim beklemeden, bekleyince koyulaşıyor çünkü.

Normalde biraz koyulaşır öyle pik görürüz yumurtlamaya doğru.

Bi tık koyulaşmadan bi sonraki gün pik gören olmuş muydu sizlerde?

Eklentiler

• IMG_20210919_204413.webp
    IMG_20210919_204413.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 28
İyi akşamlar,
Ovulasyon testimin T çizgisi o kadar silik ki, hemen fotosunu çektim beklemeden, bekleyince koyulaşıyor çünkü.

Kaçıncı gününüz bugün adet bitiminin

İyi akşamlar,

Ben çok silik çıkan bir günün ardından koyulaşma görmüştüm.
Örn. 13. gün koyu, 14. koyu, 15. gün o kadar silik çıktı ki, 13-14'ten birinde ovulasyonu kaçırdım sandım. Ertesi gün kopkoyu pik görünce şaşırmıştım. Sanırım bunu soruyorsunuz?

Hayır tabi ki de ben 3 defa ovulasyon kullandım hep farklı günlerde yumurtlama oldu önceki testlerin hepsini sıralayıp atabilir misiniz
Maalesef attım çöpe onları, bir kaç gün önce bundan sadece tık koyuydu sonra yine böyle silikleşti.

Ben çok silik çıkan bir günün ardından koyulaşma görmüştüm.
Örn. 13. gün koyu, 14. koyu, 15. gün o kadar silik çıktı ki, 13-14'ten birinde ovulasyonu kaçırdım sandım. Ertesi gün kopkoyu pik görünce şaşırmıştım. Sanırım bunu soruyorsunuz?
Aynen öyle içimi okumuşsunuz:)
9.10.gün bi tık sadece koyu, bugün 14.gün hep böyle silik 4 gündür.
Yumurtlama olacak olsa bu kaç günde bi tık koyulaşacakta pik görülecek diye düşündüm.

Aynen öyle içimi okumuşsunuz:)
9.10.gün bi tık sadece koyu, bugün 14.gün hep böyle silik 4 gündür.
Yumurtlama olacak olsa bu kaç günde bi tık koyulaşacakta pik görülecek diye düşündüm.
vallahi bilmiyorum ki bu işin bir formülü var mıdır :) kendi tecrübeme göre her zaman öyle kademeli koyulaşma olmuyor. kafasına göre takılabiliyor :) kademeli olduğu da oldu, olmadığı da... eğer bu ay ilk defa test yapıyorsanız, önümüzdeki ay farklı şeyler görebilirsiniz :) her zaman aynı gün yumurtlama olmayabilir tabii... siz gene de yaklaştıkça gün aşırı ilişkiye başlamış olun. kolay gelsin :-))

Formülüze edilsede bilsek di mi net:)
Yeni başladım ovülasyona acemiliğim belli.
Kademeli koyulaşmadığını öğrendim en azından.

Back
X