Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BBazen her ay yumurtlama olmazmış birgebeningünlüğünü takip et canım youtıbeden instagram dan bilgi veriyor malzemeleri de çok güzel ben onu ovulasyon testini kullanıyorum
Benimde yorumlar mısınız, adet döngüm 23-25 gün. 4 kasım-9 kasım adetim. Adetimin 8. Günü test yapmaya başladım bugüne kadar koyu olmadı gibi. 10-13-14 kasımı değerlendirdik. Yumurtlama günümü uygulama 14 kasım gösteriyor. Niye böyle oldu ki testlerim, devam etmeli miyim testlere?
Benimde yorumlar mısınız, adet döngüm 23-25 gün. 4 kasım-9 kasım adetim. Adetimin 8. Günü test yapmaya başladım bugüne kadar koyu olmadı gibi. 10-13-14 kasımı değerlendirdik. Yumurtlama günümü uygulama 14 kasım gösteriyor. Niye böyle oldu ki testlerim, devam etmeli miyim testlere?
Canım herkezin kopkoyu olmaya biliyormuş c ye yakınlığıda yetiyo bide kasetler bunlardan daha iyi kaset tavsiye ederim kaç kişi attıysa bu şekil testlerinkisi okadar koyulaşmadığını gmrdüm hadi bakalım belki değerlendirdiğin günün süprizini görürsün bide uygulamaya bakma her ay farklı günde oluyo benim bu ay 21.günde oldu mesela normalde uygulamaya baksan 1 hft önceydi
Canım herkezin kopkoyu olmaya biliyormuş c ye yakınlığıda yetiyo bide kasetler bunlardan daha iyi kaset tavsiye ederim kaç kişi attıysa bu şekil testlerinkisi okadar koyulaşmadığını gmrdüm hadi bakalım belki değerlendirdiğin günün süprizini görürsün bide uygulamaya bakma her ay farklı günde oluyo benim bu ay 21.günde oldu mesela normalde uygulamaya baksan 1 hft önceydi
koyuyu göremedikçe niye böyle oluyo diye düşünmeye başlamıştım, bi de yumurtlama dönemi belirtilerini yaşamadım acaba yumurtlama olmadı mı diye düşünüp kafamı yordum artık ne yapalım kısmet
Benimde ilk deneyimim bu ay oldu guya takvime gore ilerliyordum. Seninki gibi koyuydu 16 Kasım testim aa dedim daha değil galiba birkac gün var, bugün baktım bi tik daha açığa dönmüş. Dun ovulasyonmus