- Konu Sahibi Meltemmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Sperm kalitesi düşermi bugün degerlendirmesem yarın dgerlendirsem şansım olmazmıPik yapmış, bugünden itibaren 4 günü değerlendirin, yarın da aynı saatte test yapıp çatlayıp çatlamadığını kontrol edin. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz![]()
eğer böyle bir sorun varsa dün zaten değerlendirme olmuş bence yarın değerlendirin fakat ovulasyon testine devam edin çünkü pik 2 gün sürebiliyor yarında pik olursa gün aşırı devam edersen tutturabilirsin :)Meraba eşimde sperm sorunu var en son birliktelik bir gün önce oldu dün olmadı bugünmü degerlendirmeli yoksa çatlamayı görüncemi tecrübeli bilgili arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz
Pik olduğu nasıl anlasılıyor? Ovülasyon testinden pek anlamıyorum acıklarmısınız biraz, yeni evliyimdeeğer böyle bir sorun varsa dün zaten değerlendirme olmuş bence yarın değerlendirin fakat ovulasyon testine devam edin çünkü pik 2 gün sürebiliyor yarında pik olursa gün aşırı devam edersen tutturabilirsin :)
canım önceklikle bu ovulasyon testi hergün yapılması gerekir gbelik testi gibi ovulasyon testinde de kontrol çizgisi hep vardır. Ve ovulasyon testinde sürekli çift çizgi çıkar fakat çizgiler silikse dikkate alınmaz negatiftir ama o demiş olduğum kontrol çizgisi kadar koyu yada daha koyu ise o zaman yumurtlama başlıyor demektir. ve test yapmaya devam etmek gerekir. Çünkü daha çatlamayı görmek var o dediğim iki koyu çizgiyi gördükten sonra tekrar test silikleşmeye başlar işte o da çatlama olduğunu gösterir... yani pik çift eşit çizgidir... çatlama ise çift çizgiden sonra gördüğümüz silik çizgidir. inşallah detaylı anlayabildiğiniz şekilde anlatabilmişimdir.Pik olduğu nasıl anlasılıyor? Ovülasyon testinden pek anlamıyorum acıklarmısınız biraz, yeni evliyimde
Aa cok teşekkür ederim biraz bilgim vardı o sabit cıkan cizgiyidr biliyorum sadece pik bilmiyordum. İkisi tamamen koyu cıktığında yumurtlama silikleşincede çatlama oluyor doğrumu anladım ?canım önceklikle bu ovulasyon testi hergün yapılması gerekir gbelik testi gibi ovulasyon testinde de kontrol çizgisi hep vardır. Ve ovulasyon testinde sürekli çift çizgi çıkar fakat çizgiler silikse dikkate alınmaz negatiftir ama o demiş olduğum kontrol çizgisi kadar koyu yada daha koyu ise o zaman yumurtlama başlıyor demektir. ve test yapmaya devam etmek gerekir. Çünkü daha çatlamayı görmek var o dediğim iki koyu çizgiyi gördükten sonra tekrar test silikleşmeye başlar işte o da çatlama olduğunu gösterir... yani pik çift eşit çizgidir... çatlama ise çift çizgiden sonra gördüğümüz silik çizgidir. inşallah detaylı anlayabildiğiniz şekilde anlatabilmişimdir.
Evet canim aynen öyleAa cok teşekkür ederim biraz bilgim vardı o sabit cıkan cizgiyidr biliyorum sadece pik bilmiyordum. İkisi tamamen koyu cıktığında yumurtlama silikleşincede çatlama oluyor doğrumu anladım ?
Bisey sorabilir miyim bende ilk defa kullandım silik çıktı pepap uygulamasini kullaniyorum orda yumurtlama gunu 3 gün önce gösteriyordu. Sormak istedim şu çatlama öncesi silik çıkabiliyor mu yoksa sonrası mı silik çıkıyor.canım önceklikle bu ovulasyon testi hergün yapılması gerekir gbelik testi gibi ovulasyon testinde de kontrol çizgisi hep vardır. Ve ovulasyon testinde sürekli çift çizgi çıkar fakat çizgiler silikse dikkate alınmaz negatiftir ama o demiş olduğum kontrol çizgisi kadar koyu yada daha koyu ise o zaman yumurtlama başlıyor demektir. ve test yapmaya devam etmek gerekir. Çünkü daha çatlamayı görmek var o dediğim iki koyu çizgiyi gördükten sonra tekrar test silikleşmeye başlar işte o da çatlama olduğunu gösterir... yani pik çift eşit çizgidir... çatlama ise çift çizgiden sonra gördüğümüz silik çizgidir. inşallah detaylı anlayabildiğiniz şekilde anlatabilmişimdir.
Sperm sorunu varsa bugunu degerlendirin yarını bos bırakın ve ondan sonraki günü değerlendirin.. üst üste olunca sperm kalitesizlesir spermde sıkıntı oldugu icinMeraba eşimde sperm sorunu var en son birliktelik bir gün önce oldu dün olmadı bugünmü degerlendirmeli yoksa çatlamayı görüncemi tecrübeli bilgili arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz
Dün birliktelik olmadı bugünde olmasamı diye düşünüyorm yarın çatlamayımı degerlendirsem diye kafam cok karıştıSperm sorunu varsa bugunu degerlendirin yarını bos bırakın ve ondan sonraki günü değerlendirin.. üst üste olunca sperm kalitesizlesir spermde sıkıntı oldugu icin
yumurtlama gunu oncesi, yumurtlama gunu ve yumurtlama gunu sonrasi degerlendirin deniyor genelde. bence de degerlendirinTeşekkür ederim Sperm kalitesi düşermi bugün degerlendirmesem yarın dgerlendirsem şansım olmazmı
Bugünü değerlendirin zaten sağlıklı spermler icerde bikaç gün kalabiliyor endiseniz olmasın...Dün birliktelik olmadı bugünde olmasamı diye düşünüyorm yarın çatlamayımı degerlendirsem diye kafam cok karıştı![]()
Bisey sorabilir miyim bende ilk defa kullandım silik çıktı pepap uygulamasini kullaniyorum orda yumurtlama gunu 3 gün önce gösteriyordu. Sormak istedim şu çatlama öncesi silik çıkabiliyor mu yoksa sonrası mı silik çıkıyor.
Pik yapmış, bugünden itibaren 4 günü değerlendirin, yarın da aynı saatte test yapıp çatlayıp çatlamadığını kontrol edin. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz
Pardon yazdığınız bilgiyi şimdi gördüm bugün değerlendirin bence sperm 72 saate kadar yaşıyor vücutta.
Artık ilişkiye devam etmeme gerek yok değil mi Ramazan’da inanılmaz zor oldu çatlamadan sonra 3 gün hergün ilişki diyorlar ama bitti artık ilişki değil mi arkadaşlar yoksa bu geceyi de son defa değerlendireyim mi12 Nisan yumurtlama 13 Nisan çatlama gibi görünüyor. İnşallah değerlendirmişsinizdirArtık yapmaya devam etmenize gerek yok bence 2. Bir yumurtlama nadiren görülür.