Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla 3 aydır kullanıyorum canım, güzel birşey yumurtlama gününü görüyorsun. Ben 3 aydır farklı günlerde yumurtladığımı gördüm

Valla 3 aydır kullanıyorum canım, güzel birşey yumurtlama gününü görüyorsun. Ben 3 aydır farklı günlerde yumurtladığımı gördüm
Bende ilkkez bugün başladım bakalım hangi günler yumurtladığımı öğrenecegim ınsallah:) adetleriniz duzenli mi

Bende ilkkez bugün başladım bakalım hangi günler yumurtladığımı öğrenecegim ınsallah:) adetleriniz duzenli mi
Evet normalde 30-31 günde olurum. Mesela bu ay 20 sindeyse diğer ay 20 yada 21 i olurdu.
Fakat 2 aydır 3-4 gün gecikme yaşıyorum.

Evet normalde 30-31 günde olurum. Mesela bu ay 20 sindeyse diğer ay 20 yada 21 i olurdu.
Fakat 2 aydır 3-4 gün gecikme yaşıyorum.
Benimde kendimi bildim bileli duzensizdir yumurtlama ne zaman olur bilmedigim icin adet biter bitmez başladım teste bakalım hayırlısı olsun insallah. 🤲

Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım tekrar yapacağım sonucumu paylaşırım sizlerle.
Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günü 😍
Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günü 😍
Kızlar bende durum bu 🤯 Biri açıklayabilir mi

Eklentiler

• ADD3AC6E-9E81-4985-BE0F-6E01B571C738.webp
    ADD3AC6E-9E81-4985-BE0F-6E01B571C738.webp
    59 KB · Görüntüleme: 108
Merhabalar ben de yeni başlayacağım reglin bitmesini bekliyorum ☺️ Bat 17-18 Mayıs

Hoşgeldinn :KK54: adet biter bitmez mi başlayacaksın?
Adet pazar bitecek görünüyor. Testleri internetten istedim de pazartesi gelecek sanırım. Gelir gelmez başlamayı düşünüyorum ☺️ İnsallah hepimize ugurlu gelirler bakalim

Back
X