• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bişey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkında bilginiz var sanırım 😊
Pazartesi başlicam teste.Sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyormuş sanırım oruç tutuyorum bu yüzden bişey yemediğim için sonraki idrarla yapsam da bişey fark eder mi yada sonucu yanlış verir mi acaba ?
Biraz uzun yazdım anlatabilmişimdir umarım 😊
Oruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu arada 🥰

Oruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu arada 🥰
Teşekkür ederim hoşbulduk 😊
Ramazan bitince başlamayı düşünüyordum bu sebepten dolayı.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ❤️

Siz ne zamandır evlisiniz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz 😊

1 senedir evliyim 3 aydır istiyoruz biz:) 2 ay mobil uygulamadaki günleri takip ederek denedik olmadı işte:) peki ya siz?
Bende 9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz.
Kontrol amaçlı bu ay kadın doğuma gittim muayene etti yumurtalıklarında sıkıntı yok dedi.Kan idrar tahlili yaptı demir ve d vitaminim çok düşük çıktı şuan vitamin ve folik asite başladım 2 hafta falan oldu.😊 Uygulamalar bence yanlış sonuç veriyor.İnşallah ovulasyon testi hepimizde işe yarar 😊

Bende 9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz.
Kontrol amaçlı bu ay kadın doğuma gittim muayene etti yumurtalıklarında sıkıntı yok dedi.Kan idrar tahlili yaptı demir ve d vitaminim çok düşük çıktı şuan vitamin ve folik asite başladım 2 hafta falan oldu.😊 Uygulamalar bence yanlış sonuç veriyor.İnşallah ovulasyon testi hepimizde işe yarar 😊
Insallahh. Ramazan ayı hepimize uğur getirsin🙏doktor ultrasonla mı baktı yumurtlalıklarınıza?

Insallahh. Ramazan ayı hepimize uğur getirsin🙏doktor ultrasonla mı baktı yumurtlalıklarınıza?
İnşallah ❤️
Alttan ultrasonla baktı.2 buçuk aydır bebek istiyoruz dedim sanırım bu yüzden folik asit yazdı 2 ay kullan dedi.Siz gittiniz mi hiç muayene için dr a falan ?

İnşallah ❤️
Alttan ultrasonla baktı.2 buçuk aydır bebek istiyoruz dedim sanırım bu yüzden folik asit yazdı 2 ay kullan dedi.Siz gittiniz mi hiç muayene için dr a falan ?
Benim adet düzensizliğim vardı onun için gitmistim ama gebelik istemiyordum o ara. Aslında bir gidip kontrol ettirmem gerek :)

Benim adet düzensizliğim vardı onun için gitmistim ama gebelik istemiyordum o ara. Aslında bir gidip kontrol ettirmem gerek :)
Demir ve d vitamini eksikliği yumurtlamayı etkiliyormuş malesef hatta 3 aydır bu yüzden hamile kalmadığımı da düşünüyorum☹️ bence de baktırsanız en azından kan ve idrar tahlili yaptırsanız iyi olur sizin için 😊

Evet takip ediyorum zaten öncesinde de ovulasyon testiyle hamile kaldım , ama maalesef düşürdüm
Ilk gebeliginiz di herhalde😌. Demekki hamile kalabiliyorsunuz en azından bunu biliyorsunuz 😍

Demir ve d vitamini eksikliği yumurtlamayı etkiliyormuş malesef hatta 3 aydır bu yüzden hamile kalmadığımı da düşünüyorum☹️ bence de baktırsanız en azından kan ve idrar tahlili yaptırsanız iyi olur sizin için 😊
Bu ay gitmeyecegim ya bakalım testleri uygulayayım sonra giderim diye düşündüm. Çünkü en ufak olumsuz birsey duyarsam çok etkilenecegim stres yapacağım kendimi biliyorum😌

Bu ay gitmeyecegim ya bakalım testleri uygulayayım sonra giderim diye düşündüm. Çünkü en ufak olumsuz birsey duyarsam çok etkilenecegim stres yapacağım kendimi biliyorum😌
Aslında biz 3 aydır deniyoruz sadece umutsuz olmamalıyız 😊Senelerce uğraşan insanlar var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Bu arada yaşınız kaç çok soru soruyorum ama merak ediyorum böyle benimle aynı durumda olan kişilerle konuşmak rahatlatıyor 😂❤️

Back
X