Ovulasyon testini kaçınci denemenizde hamile kaldiniz

Waww

Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫
Pro Üye
13 Mart 2023
3.455
7.250
88
25
arkadaslar mrb ovulasyon testini kacinci denemenizde hamile kaldiniz

arkadaslar mrb ovulasyon testini kacinci denemenizde hamile kaldiniz
Merhaba ben 4. Denemeden sonra gebe kaldim ama bende triod. Vardı o engeldi ama şuan duzene girdi.

Merhaba ben 4. Denemeden sonra gebe kaldim ama bende triod. Vardı o engeldi ama şuan duzene girdi.
anladim cnm ben 2 yil oluyo iki defa kullanmistim olmadi bu ay deneyeyim dedim de bklm

nasil degerlendirdin peki cnm pozitif ciktigi gun ve sonrasi nasil oldu

nasil degerlendirdin peki cnm pozitif ciktigi gun ve sonrasi nasil oldu
Yumurtlamadan bir önceki gün ve yumurtlamq günü ve çatlama gününü degerlendirdik

Bende öyle değerlendirdim bu ay hamile kaldım şuan çok bi gebelik eşinizde sperm promlemi yoksa üst üste deneyebilirsiniz
yok cnm sorun belirtilerin nelerdi anlatabilirmisin ovulasyon testini ilk denemedemi hamile kaldin

yok cnm sorun belirtilerin nelerdi anlatabilirmisin ovulasyon testini ilk denemedemi hamile kaldin
4. Denememde kaldım ama diğerlerinde bu şekilde değerlendirmemiştik hep gün aşırı yapmıştık bu sefer hiç ara vermedik onun da etkisi var bence ben çok erken öğrendim adetten 5 gün önce falan belirtim olduğu için test yapmadım beklenti olunca erken yapıyorsun ister istemez test silik çıktı kan verdim 16,5 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 37 çıktı sağlıklı artış olursa doktora gideceğim henüz gitmedim daha biraz daha yükselmesini bekliyorum şuan kasıklarımda ağrı batma ve göğüs şiskinliğim fazla başka bi belirtim yok henüz

saol cnm insallah saglikli bir sekilde ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…