Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkür ederim canım çok detaylı anlatmıssın :) ama bir paketin içinde iki tane var sabah aksam mı yapmalıyım yoksa günde bir tane test yeterli miAdetiniz bitince düzenli adet görüyorsanız eğer ortalama 5 gün sonra her gün yapmaya başlayın. Saat 4 5 6 gibi yaparsanız daha sağlıklı olur sonuçlar. Birde yapmadan birkaç saat önce sıvı alımını kesin. İlk yaptığınız zamanda c çizgisi koyu t çizgisi silik çıkacak. Bu yumurtlama henüz gerçekleşmemiş demektir. Testlerin üstüne tarih atıp saklayın ki gün gün yaptıgınızda t çizgisi git gide ne kadar koyulaşıyor takip edersiniz. Adet bittikten sonra 10 - 15 gün sonra - kişiden kişiye değişiyor bu- t çizgisi c ye neredeyse yakın koyukta olacak. Bu yumurtlama yaklaşıyor bu günleri değerlendirin demek. T ile c aynı koyulukta yakaladığınız zaman yumurta çatlamış 24 saatiniz var demektir. İlişkiyi artırın. Ertesi günü de değerlendirin garanti olur hatta sonraki günü de. Artık test yaptıgınızda t çizgisi tekrar c den açık renk alacak demektir. Bu bahsettiğim 4 gün sürekli ilişki diğer günlerde de gün aşırı yapabilirsiniz. Maksat vücudu spermsiz bırakmamak.
Tamam tatlım cok tesekkür ederimm inşallah işe yarar da minnoşumu alabilirim kucagıma :) bundan önce telefonumda bi uygulama var ona göre yumurtlama günümü gösteriyordu ama 1 sene olunca güvenim kalmadı o yüzden denemek istedim umarım işe yarar :*Yok kuzum sen 4 5 gibi yap testi üstüne tarih at sakla t git gide koyulaşır. Adetin bittiği günden sonra Bi gün ilişkiye gir Bi gün girme Bi gün gir Bi gün girme.Sperm vücutta 72 saat durur sen sürekli takviye yaptıgın için vücut hazırlıklı olur. T yi c ye yakın koyulukta gördün ya o zaman da sürekli ilişki olsun ama yakın saatler değil ister sabah akşam ister akşamdan akşama ama 4 5 gün her gün. Yumurtan çatlayınca ne kadar sperm yolladın o kadar kar öyle düşün kaliteli kalitesiz sperm diye düşünme sen yolla
t tekrar açılınca rengi adete kadar tekrar 1 er gün aralıklarla yaparsın sıkıntı değil 1 test yeter günde. Hatta t ile c yi aynı renk gördün ya sonra 2 3 daha test yap daha yapmana gerek yok. Nasıl olsa gördün çatkadığını yumurtanın boşa harcama testlerini
![]()
Onlar yanlış gösteriyor tatlım bende 5 ay 20 sinde yumurtluyorum sanıp yaptım meğer 16sı yani o tarihe köprünün altından çok sular akmış oluyorduTamam tatlım cok tesekkür ederimm inşallah işe yarar da minnoşumu alabilirim kucagıma :) bundan önce telefonumda bi uygulama var ona göre yumurtlama günümü gösteriyordu ama 1 sene olunca güvenim kalmadı o yüzden denemek istedim umarım işe yarar :*
Doğru söylüyorsun ahahahhahahaOnlar yanlış gösteriyor tatlım bende 5 ay 20 sinde yumurtluyorum sanıp yaptım meğer 16sı yani o tarihe köprünün altından çok sular akmış oluyordukafan çok karışırsa özelden at ben yardımcı olurum
![]()
Bende 1 yıldan fazla denedim test + Clife macunDoğru söylüyorsun ahahahhahaha
Seninde test sayesinde mi bebegin oldu canım
Clife macun nedirBende 1 yıldan fazla denedim test + Clife macun
Forumda konu açanlar var canım hamile kalamayanlar farklı farklı kürler deniyor ya bu da hamilelik için bir kür kullanların çoğu da sonuç almışClife macun nedir
Senin yaptıgın kür neydi canım tarifini yazarmısın rica etsem ?Forumda konu açanlar var canım hamile kalamayanlar farklı farklı kürler deniyor ya bu da hamilelik için bir kür kullanların çoğu da sonuç almış
Nette satılıyor c life ballı macun diye canım hazır kür adetten Yumurtlamaya yiyorsunSenin yaptıgın kür neydi canım tarifini yazarmısın rica etsem ?
Tesekkür ederim kuzum :)Nette satılıyor c life ballı macun diye canım hazır kür adetten Yumurtlamaya yiyorsun