- 3 Mayıs 2024
- 122
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi lotus cicegi44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı test pik göremedim ya kaçırdım mi acabaBu şekilde devam edip gebelik öğrenen oldu mu pik gördükten sonra ovulasyona devam eden var mı
Ben canım bu ay devam ediyorum belirtilerim var diye koyulaşma var son günlerde bat 6 kaldıBu şekilde devam edip gebelik öğrenen oldu mu pik gördükten sonra ovulasyona devam eden var mı
Artış var mıBen de devam ediyorum yumurtlamadan sonraki dördüncü gündeyim
Maalesef silikleştiği günden beri silik devam ediyor sizin nasılArtış var mı
Sizin de benim gibi pikten bu yana dört gün geçmiş galiba aynı benim de görüntüler böyleMaalesef silikleştiği günden beri silik devam ediyor sizin nasıl
Belirtilerinin var mı peki evet bnm de bugün pikten sonra 4. GunSizin de benim gibi pikten bu yana dört gün geçmiş galiba aynı benim de görüntüler böyle
Mide yanmam var sadece başka farklı hiçbir şey sezmedim sizde?Belirtilerinin var mı peki evet bnm de bugün pikten sonra 4. Gun
Var mı resmiBende aynı test pik göremedim ya kaçırdım mi acaba
Adet belirtileri gibi farklı bişey yok suanMide yanmam var sadece başka farklı hiçbir şey sezmedim sizde?
Ben kimyasal gebeliğim ovulasyon testi ile denemiştim çift çizgi çıkmıştı ama o gün kanda vermiştim. Sonraki ay takipledim ama Yumurtlamanin 9.gununden sonra koyulasmaya başladi genelde ama iki üç günlük bir dalgalanma oluyor sonra geri siliklesiyor onlara güven olmaz boşa harcama derim
Geçmiş olsun bana 6 ay oldu kimyasalaBenim de geçen ay kimyasal oldu
Var mı resmi
Evet 2 saat öncesi sıvı almıyorum 3 gibi y'yapilan testler11. Gün
koyulasmis mi yada sabah mi yaptınız sıvı almadan yapıyorsunuz değil mi
Regl in kacinci günüEvet 2 saat öncesi sıvı almıyorum 3 gibi y'yapilan testler