- 13 Temmuz 2016
- 1.037
- 591
- 73
12.gündü canım
O zaman son doktorumun dedigine gore uyuyor seninki de
10-12-14 ...
Hayirlisi bakalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.gündü canım
Aynen hepimiz öyleyiz sabırsızinşallah daha çok yeniyim ama hemen olsun istiyorum nedense![]()
İnşallah inşallah canım ya :)Aynen hepimiz öyleyiz sabırsız![]()
Senin testlerin yumurtlarken bile silik çıkmış neden acaba. Bak 1. Sayfada benim c t eşit çıkmıştı
İnşallah canımEvet canım benimde dikkatimi çekti sen dahil çoğu örnek ovulsyonlra baktım hepsi çok çift koyuydu ama benim tam bi çift çizgi çıkmadı .özellikle cook dikkat ettim sıvı alımına anca bu kadar oldu.bakalım inşallah tutturabiliriz sağlıklı bir şekilde.
Benim yumurtlama dönemimde olurdu herzamanKızlar yumurtlama tarihimin (11 Ekim) üzerinden 3 gün geçti. Bugün sol kasığımda batmalar hissetmeye başladım. Psikolojik mi acaba?Daha önce bu tip birşey yaşayan oldu mu?
Adetin başlangıcından itibaren mi sayiyorsunuz yoksa adet gordugunuZun son günümüben o testle hamile kaldım. adetimin 12. gününde ikinci çizgiyi gördüm ve sadece o günü değerlendirebilmiştim.
Başlangıcından itibarenAdetin başlangıcından itibaren mi sayiyorsunuz yoksa adet gordugunuZun son günümü
adetin başlangıcından itibaren. Genelde 14. günü ovulasyon günü diye biliyordum ben. Ama testle 12. gün olduğunu anladım, çok şaşırmıştım.Adetin başlangıcından itibaren mi sayiyorsunuz yoksa adet gordugunuZun son günümü
Hadi ya bende hep adetin son gününden hesaplamaya çalışıyorum zaten adetim de düzenli değil bazen 30 günde bazen 37 günde hatta bir kaç kere 50 günde adet olmustum.O yüzden anlayamıyorum yumurtlama günümü ama bu ayda olmazsa önümüzde ki ay ovulasyon testi alayım bariadetin başlangıcından itibaren. Genelde 14. günü ovulasyon günü diye biliyordum ben. Ama testle 12. gün olduğunu anladım, çok şaşırmıştım.
Ben o testi almasaydım daha çok uğraşırdım gibime geliyor :) O nedenle benim gerçekten işime yaradı test.Adetten sonra bilmem kaçıncı gün başlayın diyorlardı, ben adet bittiği gibi başladım iyi ki de öyle yapmışım uzun süren adetim sebebiyle 12. gün adet bitiminden hemen sonraki bi kaç güne denk geliyordu çünkü.Hadi ya bende hep adetin son gününden hesaplamaya çalışıyorum zaten adetim de düzenli değil bazen 30 günde bazen 37 günde hatta bir kaç kere 50 günde adet olmustum.O yüzden anlayamıyorum yumurtlama günümü ama bu ayda olmazsa önümüzde ki ay ovulasyon testi alayım bari
Bata kaç gün var?Arkadaslar ovulasyon testi yaptim hemen t cizgisi koyulasti. Normalinde c cizgsi koyulasmasi gerekmiOrmu. Gebelik olabilirmi sizce.