Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler lütfen yardım

Boncuk yarim01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
64
En iyi cevaplar
1
15
8
42
Kızlar adetim 21 şubat olması gerekiyordu biliyorum daha çok bir zaman geçmedi hafid sancım var adet de olabilirim ama ilk defa bu kadar koyu renk çıktı ovulasyon testi geç yumurtlama olabilir mi gebelik midir test yapanlar yardımcı olabilir mi
IMG_20220222_234458.webp

Hamile olmayıp koyu çıkanda oluyor hamile olup silik çıkan da. Gebelik testi yapın regl tarihiniz geçmiş çıkar.

Kızlar adetim 21 şubat olması gerekiyordu biliyorum daha çok bir zaman geçmedi hafid sancım var adet de olabilirim ama ilk defa bu kadar koyu renk çıktı ovulasyon testi geç yumurtlama olabilir mi gebelik midir test yapanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 3011851
Ay cok kalın bu cok güzel duruyor gebelik ihtimali var bence yaaaa sonuc nedir acaba cok merak ettim inşallah vardır

Ay cok kalın bu cok güzel duruyor gebelik ihtimali var bence yaaaa sonuc nedir acaba cok merak ettim inşallah vardır
Valla çıkmaz diye korkumdan test yapmadım henüz yumurtlama geç olmuştur diye bugün de yumurtlama testi yapıp sonra gebelik testi yapacam inşallah çıkar 😊😊😊😊

Valla çıkmaz diye korkumdan test yapmadım henüz yumurtlama geç olmuştur diye bugün de yumurtlama testi yapıp sonra gebelik testi yapacam inşallah çıkar 😊😊😊😊
Ümitlendirmek gibi olmasın ama bence hamilesin adetinde gecikmiş çizgi koyununda koyusu cıkmışşş.. gözün aydııın diyorum ve kalk hemen test yap 😂

Ümitlendirmek gibi olmasın ama bence hamilesin adetinde gecikmiş çizgi koyununda koyusu cıkmışşş.. gözün aydııın diyorum ve kalk hemen test yap 😂
Valla bi ara da 4 gün gecikmişti adet olmuştum cesaret edemiyorum gebelik testine ama yumurtlama testi 4 gündür aynı koyulukta kan testi veririm belkş bi iki gün daha bekliyim de 😊

Valla bi ara da 4 gün gecikmişti adet olmuştum cesaret edemiyorum gebelik testine ama yumurtlama testi 4 gündür aynı koyulukta kan testi veririm belkş bi iki gün daha bekliyim de 😊
Kız nasıl bekliyosun valla helal olsun sana 😂 benim bat 3 mart ben çatlıyorum şuan. 😂 senin bide reglinde gecikmiş koş git hemen 😂

Kızlar adetim 21 şubat olması gerekiyordu biliyorum daha çok bir zaman geçmedi hafid sancım var adet de olabilirim ama ilk defa bu kadar koyu renk çıktı ovulasyon testi geç yumurtlama olabilir mi gebelik midir test yapanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 3011851
Sonucunuz ne çıktı acaba benimde adet gecimemin 4. Günü bugün ovulasyon çok koyu cikiyo. Gebeliklerde de çıktı da yine de emin olmak istiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-21-13-13-19-956_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-03-21-13-13-19-956_com.miui.gallery.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 68
Back
X