Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler yardim

seyma boran

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
116
18
13
27
Herkese merhaba. 26 aralıkta yumurtalığım 16 mm deydi 29 aralıkta adet görmem lazımdı ama görmedim. 16-17-18 i değerlendirdik. 3 ocakta bir kaç saat süren kanamam oldu. Ovulasyon testi yapsam gebelik öğrenebilir miyim ?

Herkese merhaba. 26 aralıkta yumurtalığım 16 mm deydi 29 aralıkta adet görmem lazımdı ama görmedim. 16-17-18 i değerlendirdik. 3 ocakta bir kaç saat süren kanamam oldu. Ovulasyon testi yapsam gebelik öğrenebilir miyim
bunu normal gebelik testi ile de öğrenebilirsin neden ovülasyon testi ile deniyorsun ki yada gidip kan verirsen de çıkar niye ovülasyon testi ?

Yumurtladıktan 3 gün sonra regl olamayız 14 gün geçmesi gerekli. Geç yumurtladıysanız geç adet olacaksınız.

bunu normal gebelik testi ile de öğrenebilirsin neden ovülasyon testi ile deniyorsun ki yada gidip kan verirsen de çıkar niye ovülasyon testi ?
Erken gebelik ile yaptım bisey çıkmadı. Doğu da görev yapıyoruz devlete gidemiyorum özelde ki doktorum da izinliymiş maalesef. Kan verdim sonucu bekliyorum

Yumurtladıktan 3 gün sonra regl olamayız 14 gün geçmesi gerekli. Geç yumurtladıysanız geç adet olacaksınız.
Kanamanın regl olduğu konusunda şüpheliyim zaten yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum. Doktorum da böyle bisey olmayacağını söyledi hatta kontrol ederken mucize olur gebe kalırsan dedi de bilmiyorum

Kanamanın regl olduğu konusunda şüpheliyim zaten yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum. Doktorum da böyle bisey olmayacağını söyledi hatta kontrol ederken mucize olur gebe kalırsan dedi de bilmiyorum
3 gune döllenip yerleşemez çünkü

3 gune döllenip yerleşemez çünkü
Peki kanama neydi kanama dediğimde yoğun değildi bir kaç saat anca sürdü. Eşimle düzenli ilişkimiz yok asker olduğu için üç ayda beş ayda bir gelir en son ekimde ilişki yaşadık. Düzensiz ilişkiden dolayı olabilir mi

Peki kanama neydi kanama dediğimde yoğun değildi bir kaç saat anca sürdü. Eşimle düzenli ilişkimiz yok asker olduğu için üç ayda beş ayda bir gelir en son ekimde ilişki yaşadık. Düzensiz ilişkiden dolayı olabilir mi
Rahim ağzı yarası olur polip olur. Bi şey olmaz stres olur her şeyden olabilir malesef

Merhaba kan sunucunuz ne çıktı

Back
X