Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.235
2.034
448
Merhaba arkadaşlar.bu ay 3üncü kez bebek denememiz.bugün adet günümde olmadım.forumda gezinirken gördüm.ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenler var.ben bunu bilmiyordum adet gecikmem olursa test alırım diye bekliyordum.evdede ovulasyon testi vardı bugün o yazıyı okuyunca denemekte fayda var diye denedim.hafif pembe çizgi çıktı.yumurtlama günüm değil adet günümdü çünkü.sizce bu nedir yorumlarınızı bekliyorum sevgiler $image.webp

bende evde testim olmadığı için ovulasyon testini denemiştim iki çizgi çıkmıştı inşallah sende hamilesindir sende de iki çizgi görünüyor.

bende evde testim olmadığı için ovulasyon testini denemiştim iki çizgi çıkmıştı inşallah sende hamilesindir sende de iki çizgi görünüyor.

Sendede böyle olmuş ya içimde bi umut oldu :16: inşallah olumsuz sonuçlanmaz hüsrana uğramam.Allah kucağına almayı nasip etsin canım.darısı başıma

aynen meraktan bende denedim,beklenen adet günümde yaptım.iki çizgi de anında kopkoyu çıktı.şok olduk eşimle çünkü yumurtlama günlerimde bile asla o koyulukta olmuyodu ikinci çizgi...%100 sonuç değildir ama...

aynen meraktan bende denedim,beklenen adet günümde yaptım.iki çizgi de anında kopkoyu çıktı.şok olduk eşimle çünkü yumurtlama günlerimde bile asla o koyulukta olmuyodu ikinci çizgi...%100 sonuç değildir ama...

İnşallah bende hamileğimdir.sizdede böyle olmuş iyice umutlandım canım

gebesin cnm ovuklasyon testi idrar tesyinden daha kesin sonuc verio ama ticari kaygılardan o da satılsın die gebelşk testi cıkarmıslar:d bende denedim bir kac arkadasımda hep ovulasyon cift cıktı ve hamileyiz

gebesin cnm ovuklasyon testi idrar tesyinden daha kesin sonuc verio ama ticari kaygılardan o da satılsın die gebelşk testi cıkarmıslar:d bende denedim bir kac arkadasımda hep ovulasyon cift cıktı ve hamileyiz

Ayy Allahımmm içim kıpır kıpır oldu.şuan öyle mutlu ettinizki beni anlatamam.Allah razı olsun hepinizden:54: inşallah bebişim benimledir çok umutlandım

Cok duydum bende boyle ogrenen. Bende yspacagim ama adet gunumde 3 gun kaldı:27:

canım çok koyu çıkıyormuş hamileysen.ama benim adet günüm bugündü bebiş varsa bile daha çok erken olduğu için belki daha çok koyu renk çıkmaz diye düşünüyorum.

tatlım umarım hamilesindir ama ümidini kırmak istemem ovulasyon testinin gebeliği göstermesi için iki çizgi aynı koyulukta hatta T , C den koyu olması lazım diye biliyorum ben.Bu test malesef negatif :50: inşallah ben yanılıyorumdur

tatlım umarım hamilesindir ama ümidini kırmak istemem ovulasyon testinin gebeliği göstermesi için iki çizgi aynı koyulukta hatta T , C den koyu olması lazım diye biliyorum ben.Bu test malesef negatif :50: inşallah ben yanılıyorumdur

canım bende senin dediğin gibi okudum bi yerde.ama http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=403955 burada açılan konu sayesinde acaba hamilemiyim diye düşünmeye başladım.altta bi resim eklemişler aynı benimki gibi.hani hamilelik yeni olursa çok net çıkmaz mı diye düşünüyorum

Boşuna heveslenmişim bugün adet oldum :43::43:

sağlık olsun canım üzülme rabbim öteki ay inşallah iyi haberlerini verir... bende ovulasyon testi yapmıştım hamilemiyim diye bende de 2.çizgi baya koyu çıkmıştı gebelikte ise silik idi....ama benim bebeğim tutunamadı maleseff... rabbin hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Merhaba hanimlar,
Bugün bir ovülasyon testi yaptim, sonuç yani 1. çizgi fotografta görüldügünden daha belirgin gerçekte. yarin 28. yani adet günüm olacak. Eger yorumlarsaniz çok mutlu olurum. Tesekkürler.

$06052014349.webp

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar,
Bugün bir ovülasyon testi yaptim, sonuç yani 1. çizgi fotografta görüldügünden daha belirgin gerçekte. yarin 28. yani adet günüm olacak. Eger yorumlarsaniz çok mutlu olurum. Tesekkürler.

Eki Görüntüle 1102989

canım benimde ilk test yaptığım eklediğim resimdi,ikinci yaptığımı eklemedim oda seninki gibiydi ama adet oldum.sen genede güvenme ovulasyon testine.ben güvendim umutlandım adet oldum :43: bence en iyisi adet günün geçerse gebelik testi yap.ama gebelik testi içinde beklemen lazımmış biraz.dayanamazsan kan testi yaptır

canım benimde ilk test yaptığım eklediğim resimdi,ikinci yaptığımı eklemedim oda seninki gibiydi ama adet oldum.sen genede güvenme ovulasyon testine.ben güvendim umutlandım adet oldum :43: bence en iyisi adet günün geçerse gebelik testi yap.ama gebelik testi içinde beklemen lazımmış biraz.dayanamazsan kan testi yaptır

Cok tesekkür ederim yanitina canim, dün aksam adet oldum malesef... en zoru da kendini hiç umutlanmamaya alistirmak degil mi?

Son düzenleme:
Kizlar adetime 2 gun var sizzceee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400492303281.webp
    $1400492303281.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 1.540
Back
X