G gcay Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 13 3 1 29 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gcay #1 Bugün adetimin ilk günü olmalıydı sulu kahve akıntım oldu kesildi. Karın ağrım vs asla yok. Ovülasyon testim çift çizgi. Sizce gebelik böyle çıkar mı?
Bugün adetimin ilk günü olmalıydı sulu kahve akıntım oldu kesildi. Karın ağrım vs asla yok. Ovülasyon testim çift çizgi. Sizce gebelik böyle çıkar mı?
Sosyallanne Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 5.273 1.802 123 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gcay #2 gcay .!.: Bugün adetimin ilk günü olmalıydı sulu kahve akıntım oldu kesildi. Karın ağrım vs asla yok. Ovülasyon testim çift çizgi. Sizce gebelik böyle çıkar mı? Genişletmek için tıkla... gebelik testi neden yapmadınız
gcay .!.: Bugün adetimin ilk günü olmalıydı sulu kahve akıntım oldu kesildi. Karın ağrım vs asla yok. Ovülasyon testim çift çizgi. Sizce gebelik böyle çıkar mı? Genişletmek için tıkla... gebelik testi neden yapmadınız
O OBM95 Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2024 610 233 23 29 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gcay #3 gcay .!.: Bugün adetimin ilk günü olmalıydı sulu kahve akıntım oldu kesildi. Karın ağrım vs asla yok. Ovülasyon testim çift çizgi. Sizce gebelik böyle çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben öyle öğrenmiştim. Pik yapıyorsa ovülasyon testiniz o zaman gebelik oluyor genelde
gcay .!.: Bugün adetimin ilk günü olmalıydı sulu kahve akıntım oldu kesildi. Karın ağrım vs asla yok. Ovülasyon testim çift çizgi. Sizce gebelik böyle çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben öyle öğrenmiştim. Pik yapıyorsa ovülasyon testiniz o zaman gebelik oluyor genelde