Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melisaklccc

Hoşgeldin dua ile beklenenim 💕🤲🏻
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
309
209
103
Aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ? Yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon yaptım bu şekil çıktı doktor muayenesiden 4 gün önce geldim kist veya yumurta yok bir bakarmisiniz gebelik olabilir mi bu sekilde öğrenen var mi ? Genelde yapıyorlar ovulasyon testiyle gebelik ama ben daha 15 gün olmadığı için gebelik testi yapmadım yumurtlamanin 8.gunu kanda beta 1.60 çıkmıştı adetinde o zaman 27. Günüydü 31 gün oldu adet biteli adetim düzensizdir
IMG_20200111_123149.webp

Aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ? Yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon yaptım bu şekil çıktı doktor muayenesiden 4 gün önce geldim kist veya yumurta yok bir bakarmisiniz gebelik olabilir mi bu sekilde öğrenen var mi ? Genelde yapıyorlar ovulasyon testiyle gebelik ama ben daha 15 gün olmadığı için gebelik testi yapmadım yumurtlamanin 8.gunu kanda beta 1.60 çıkmıştı adetinde o zaman 27. Günüydü 31 gün oldu adet biteli adetim düzensizdir Eki Görüntüle 2575611
ovulasyonundan kesın emınsen ve oylelıkle 12 gun gecmısse ustunden ıdrarda bhcg de cıkar. 8 ınde 1,60 da cıksa daha 12. gune kadar varsa gebelık 10 un ustune ulasır. 8. gnu neden baktırdın kı hamılelıge. 10. gunden once bakılması hep yanıltır. sadece lh a bakıp hamılelık var demek aslında yanlısmıs.. o yuzden kafa bulandırmadan dırek ıdrar testını yap yarın sabah.

ovulasyonundan kesın emınsen ve oylelıkle 12 gun gecmısse ustunden ıdrarda bhcg de cıkar. 8 ınde 1,60 da cıksa daha 12. gune kadar varsa gebelık 10 un ustune ulasır. 8. gnu neden baktırdın kı hamılelıge. 10. gunden once bakılması hep yanıltır. sadece lh a bakıp hamılelık var demek aslında yanlısmıs.. o yuzden kafa bulandırmadan dırek ıdrar testını yap yarın sabah.
Hamileymisim zaten şuan 3 haftalık 😊

o
Canim yumurtlama yakaladığında nasil degerlendirdiniz kac gun degerlendirdiniz de tuttu
[/QUOTE yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurta catladigi gün zaten 2 gün peş peşe oldu yumurtlama ve çatlama hani yumurta catladiginda zaten ondan önceki günde değerlendirilmişti catladigi günde

Canim yumurtlama yakaladığında nasil degerlendirdiniz kac gun degerlendirdiniz de tuttu
Hic stres yapmadım gayet kafam rahattı öncelikle sonrada yumurtlama günü ve çatlaması peş peşe oldu bir gün öncesi zaten degerlendirmistim ertesi günü baktığımda catlamisti yumurta o günüde değerlendirdim bu kadar

Hayırlı olsun canım ♥️ rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻 darısı başımıza 😊
amin inşallah hayırlısıyla 🤲🏻 rabbim benim gibi kimin gönlü yandiysa evlat diye gönül bahçesine çiçek actirsin darısı size olsun bende sağ salim kucağıma alayim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün sevdiklerim başımdan eksik olmadan ♥️🤰

amin inşallah hayırlısıyla 🤲🏻 rabbim benim gibi kimin gönlü yandiysa evlat diye gönül bahçesine çiçek actirsin darısı size olsun bende sağ salim kucağıma alayim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün sevdiklerim başımdan eksik olmadan ♥🤰
Aminn canım♥️

Aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ? Yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon yaptım bu şekil çıktı doktor muayenesiden 4 gün önce geldim kist veya yumurta yok bir bakarmisiniz gebelik olabilir mi bu sekilde öğrenen var mi ? Genelde yapıyorlar ovulasyon testiyle gebelik ama ben daha 15 gün olmadığı için gebelik testi yapmadım yumurtlamanin 8.gunu kanda beta 1.60 çıkmıştı adetinde o zaman 27. Günüydü 31 gün oldu adet biteli adetim düzensizdir Eki Görüntüle 2575611

Canım merhaba yurmurtlama dan sonra ki 12. Gün mü test yaptın ben 15 Ocak yumurtlama gördüm 12 gün sonra yapsam varsa çıkar mı bu arada hayırlı olsun inşallah 🥰

Ovulasyon yestinide
Canım merhaba yurmurtlama dan sonra ki 12. Gün mü test yaptın ben 15 Ocak yumurtlama gördüm 12 gün sonra yapsam varsa çıkar mı bu arada hayırlı olsun inşallah 🥰
[/QUOTE ovulasyon testinide 10. Gün yaptım pozitif ilk öyle gördüm ondan sonda 3.gun gebelik testi yaptim

Merhabalar arkadaşlar adetim 11 gün geciktiğinde gebelik testi negatif çıktı 14 ünde kahverengi lekelenme kasık ağrısı oldu bugün 16 si ovulasyon testi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20200125_130250.webp
    IMG_20200125_130250.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 95
Merhabalar arkadaşlar adetim 11 gün geciktiğinde gebelik testi negatif çıktı 14 ünde kahverengi lekelenme kasık ağrısı oldu bugün 16 si ovulasyon testi yaptım böyle çıktı
Kist veya yumurta yoksa gebelikte böyle çıkar

Back
X