- Konu Sahibi Melisaklccc
Hadi insallahYumurtlama değil bu canım yok yani pik yapmamışbelki gebelik olabilir koyuluk giy gide artar ve silik olmazsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallahYumurtlama değil bu canım yok yani pik yapmamışbelki gebelik olabilir koyuluk giy gide artar ve silik olmazsa
insallahEki Görüntüle 2603166
Ovulasyonumun
Pik gunu 9 uysa bile bende test olmayinca yapamadim gelmedi kargo hala. Ama 9 unda cooook silik cizgi yakaladim hem de normal gebelik testinde. Ay insallah boyle devam eder ve kimyasal degildir.![]()
Canım, hayırlı olsun sağlıkla kucakla bebişini. Benim de bugün yumurtlamanın 11. Günü gebelik testi negatif ovü testi böyle çıktı. Adetime 4 gün var, bu zamanlardan ovü bu kadar net çıkmazdı bu da pozitif sayılmıyo biliyorum ama sence bişeyler çıkabilir mi adete kadarLh yanilmamis doğru göstermiş ben onunla öğrendim bugün kan verdim 3 haftalık hamileyim çok şükür
rabbim hayirlisini versin. Insallah yuzumuz guler.insallahgecen ay bende lh ve hcg de ikinci cizgi vardi umutlanmak istemedim ama git gide koyulasti ve ogrendim ki kimyasal gecirmisim
insallah bu ay dualarimm.. Sizde umutsuzluga kapilmayin Rabbim en kisa zamanda mutlu haberler almamizi nasip etsin insallah
Lütfen bana yardımcı olur musunuz bende sizle aynı durumdaym 1.5 senedir olmuyor benim deAranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ? Yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon yaptım bu şekil çıktı doktor muayenesiden 4 gün önce geldim kist veya yumurta yok bir bakarmisiniz gebelik olabilir mi bu sekilde öğrenen var mi ? Genelde yapıyorlar ovulasyon testiyle gebelik ama ben daha 15 gün olmadığı için gebelik testi yapmadım yumurtlamanin 8.gunu kanda beta 1.60 çıkmıştı adetinde o zaman 27. Günüydü 31 gün oldu adet biteli adetim düzensizdir Eki Görüntüle 2575611
Gebelik testi testinde 1 kere silik çizgi cıktı sonra 2 kere yaptım negatif ama ovulasyon testleri hep çok koyu gecikmenin 3. GünüAranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ? Yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon yaptım bu şekil çıktı doktor muayenesiden 4 gün önce geldim kist veya yumurta yok bir bakarmisiniz gebelik olabilir mi bu sekilde öğrenen var mi ? Genelde yapıyorlar ovulasyon testiyle gebelik ama ben daha 15 gün olmadığı için gebelik testi yapmadım yumurtlamanin 8.gunu kanda beta 1.60 çıkmıştı adetinde o zaman 27. Günüydü 31 gün oldu adet biteli adetim düzensizdir Eki Görüntüle 2575611
ovulasyon testini paylasabilir misinizGebelik testi testinde 1 kere silik çizgi cıktı sonra 2 kere yaptım negatif ama ovulasyon testleri hep çok koyu gecikmenin 3. Günü
koyu cikmis bence regl e kac gun varKizlar gelditestlerim. Bugun 11. Gundu. Cok sık idrara cikmistim amayine geldigi gibi kargo yaptim sonuc bu. Ve 9. Gun silik bhcg pozitifi yakalamistim
15 inde tatlimkoyu cikmis bence regl e kac gun var
Umutlandirmak istemiyorum ama yuzumdeki tebessume de engel olamiyorum15 inde tatlim
yok zaten 9. Gunde aldim + i hala pozitif. Kimyasal oluup olmamasi konusunda biraz endiseliyim kadar. Insallah boyledevam eder:)) rabbim hayirli olani versin demin attigim test tam kurudugunda 4. Dksinda falanUmutlandirmak istemiyorum ama yuzumdeki tebessume de engel olamiyorumsanki koyu ve koyulasicak gibi hadi insallah diyeyim Rabbim dualarimizi kabul etsin bir kac gun kalmis 2 gun kala beklemeden test yapmalisin bence
![]()
evet bende kimyasal yasadigim icin bilirim cok etkiliyor bizleri o yuzden gunumuzun gecmesi cok onemli ama iyi dusun iyi olsunyok zaten 9. Gunde aldim + i hala pozitif. Kimyasal oluup olmamasi konusunda biraz endiseliyim kadar. Insallah boyledevam eder:)) rabbim hayirli olani versin demin attigim test tam kurudugunda 4. Dksinda falan
insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinevet bende kimyasal yasadigim icin bilirim cok etkiliyor bizleri o yuzden gunumuzun gecmesi cok onemli ama iyi dusun iyi olsunBize guzel haberler vereceksin Allahin izniyle inaniyorum
![]()
Ben gebelik testi ile öğrendim ama meraktan yaptım gerçekten gösteriyormuş gebeliğiBenim gebelik testi daha koyuydu kan verdigimde 138.44 çıkmıştı doğruyu gösteriyor yumurtlama testi![]()
Merhaba çok geç gördüm ne yaptınız ne durumdasınızLütfen bana yardımcı olur musunuz bende sizle aynı durumdaym 1.5 senedir olmuyor benim de