- 7 Kasım 2019
- 826
- 506
- 53
- 33
- Konu Sahibi Heavensheart
Evet baya baya piK olmuş. Pcos var mı sizde? Ben de gideyim adetin 2.günü en iyisi . Daha önce gittim doktor hiç istemedi hormon tahlili falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baya baya piK olmuş. Pcos var mı sizde? Ben de gideyim adetin 2.günü en iyisi . Daha önce gittim doktor hiç istemedi hormon tahlili falan.
yok yok pcos falan hiç bişey yok, bizde çok şaşırdık hatta. doktor testlere güvenme falan dedi. şimdi doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyoruz, sende adet olduğunda git benceEvet baya baya piK olmuş. Pcos var mı sizde? Ben de gideyim adetin 2.günü en iyisi . Daha önce gittim doktor hiç istemedi hormon tahlili falan.
Gündüz daha garanti diyorlar ama ben öğretmenim sıvı alımını asla kesemiyorum okuldaykenKızlar merhaba bende ovulasyonla kaldığımı düşünüyorum hani hep derler adetinin 15. Gunu yumurtlama günü die asla inanmayın bende aldım kullandım seninki 30 veya 1i birde çok özür dileyerek söylüyorum adet bitti temizlendik yumurtlama günümüzde akıntınız burnunuza kötü kötü kokar o gün benim yumurtlama günümdü belki sizde farklı olabilir birde testi hergün aynı saatte yapın ama sabah ilk idrarınızla degil hergün oglen 2 de yapın ben öyle yapmıştım
Aynen canım dene ne olur ne olmaz oglen arasına getir hemen lavaboda yaparsın allah gönlüne verir inşallahGündüz daha garanti diyorlar ama ben öğretmenim sıvı alımını asla kesemiyorum okuldaykenben de 30 ,31,01 ı değerlendirdim her ihtimale karşı .
Benim yaptığım test için sayfanın sahibi 1 saat yeterli diyor bazısı hatta 2-3 saat bekletiyor diye gerek yok dedi. Bu arada bende tüm tahlillerimi yaptırdım değerlerim normal çıktı. Ama bu ay bir dengesizlik oldu hala pik göremedim1 saat değil , en az 3 saat bekle hiç sıvı almadan, hiç wc gitme, o şekilde yap, 1 saat çok az
Bende de aynı testlerden var bende ona benzer başka bi bayandan aldım. minimum iki saat bekle demişti, ben 3 bekliyorum yanılmamak icin, devam et testlerine inşallah pik yakalarsın, bu ay olmasa bile adet sonrası yine takibe devam et. yumurtlama her ay olmuyormuş cunkuBenim yaptığım test için sayfanın sahibi 1 saat yeterli diyor bazısı hatta 2-3 saat bekletiyor diye gerek yok dedi. Bu arada bende tüm tahlillerimi yaptırdım değerlerim normal çıktı. Ama bu ay bir dengesizlik oldu hala pik göremedim
İnşallah. Evet öyle diyorlar her ay olmuyor diye bakalım hayırlısıBende de aynı testlerden var bende ona benzer başka bi bayandan aldım. minimum iki saat bekle demişti, ben 3 bekliyorum yanılmamak icin, devam et testlerine inşallah pik yakalarsın, bu ay olmasa bile adet sonrası yine takibe devam et. yumurtlama her ay olmuyormuş cunku
insallah hayırlısı olsunİnşallah. Evet öyle diyorlar her ay olmuyor diye bakalım hayırlısı![]()