Ovülasyon testiyle gebelik

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
334
117
303
Bursa
Hanımlar merhaba,

Şu an ya adet günümdeyim ya da 1-2 gün kaldı her ay birkaç gün oynadığı için. Ama son reglimden itibaren 31.günüm.

Yaklaşık 1 yıldır gebelik istiyoruz henüz hiç hamilelik yaşamadım en ufak silik çizgi bile görmedim. Yoğun regl ağrıları vs yaşadığım için birkaç gündür şüphelendim evde de ovülasyon testi vardı onu yaptım sonuç böyle. Gebeliğini böyle öğrenen var mı çok heyecanlıyım ellerim titriyor

Eklentiler

• IMG_0273.webp
    IMG_0273.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 44
Hanımlar merhaba,

Şu an ya adet günümdeyim ya da 1-2 gün kaldı her ay birkaç gün oynadığı için. Ama son reglimden itibaren 31.günüm.

Yaklaşık 1 yıldır gebelik istiyoruz henüz hiç hamilelik yaşamadım en ufak silik çizgi bile görmedim. Yoğun regl ağrıları vs yaşadığım için birkaç gündür şüphelendim evde de ovülasyon testi vardı onu yaptım sonuç böyle. Gebeliğini böyle öğrenen var mı çok heyecanlıyım ellerim titriyor
İnşallah gebelik vardır. Erken gebelik testi yapmanız gerekiyor sanırım bir an önce çok sevindim heyecanınızı paylaşıyorum 🌸

Ben ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı sonra test yapmıştım gebelik testi sılik çıktı kan vermiştim hamileydim inşallah sizinde vardır

Hanımlar merhaba,

Bu şekilde öğrenen çoğu kişi var bence hamilesin inşallah gebelik vardir

Back
X