Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ovulasyon testi regle bikac gun kala yapildiginda iki cizgide koyu cikiyorsa hamilelik oluyormus bu sekilde ogrenenler varmis. Peki silik cikipta yine de hamile olan var mi?
ovulasyon testi regle bikac gun kala yapildiginda iki cizgide koyu cikiyorsa hamilelik oluyormus bu sekilde ogrenenler varmis. Peki silik cikipta yine de hamile olan var mi?
Canim ben gebeligimi hassas test ile öğrendim, adetimden 3 gun önce. Ama gebelik testinden 1 gün önce ovulasyon testi yapmıştım silik çıkmıştı. Yani herkesde öyle olmuyo olabilir ama tabi gebe olduğumu ogrendikten sonra denemedim bidaha. Bence çok guvenilir değil hassas test yap onu yapacagina
Ben adetime 4 gün vardı ve silik çıktı ikinci çizgi ertesi günü hastaneye gittim ve ultrasonla baktığında doktor evet büyük ihtimal hamileyim çünkü rahim duvarları genişlemeye başlamış dedi ve hemen kan verdim ve kandada pozitif çıkti yani silik çizgi hamile olduğum anlamına geldiğini cevrende aynini yaşayan kişilerde vardi.çok sukur şuan 22+2 günlük hamileyim