ovülasyon testiyle halime olduğunu öğrenenler lütfen bir ses verin

mervenur54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
60
25
3
35
ben normalde 2 düşük yaptım ve klomen tedavisinde ikinci ayım 4 yumurtamdan 3 ü güzel çatladı adetime 4 gün kala kana baktırdım 1,20 çıktı ve şuanda adetime 2 gün var sabah ovülasyon testi yaptım iki çizgide çıktıı gayet az önce tekrar gebelik testinde deneyeyim dedim negatif tek çizgi sizden öğrenmek istediğim böle şeyler yaşayıp daha sonra aynı ay hamile olduğunu öğrenenler oldumu umutlanmak istemiyorum ama bu ay çok ümitlendim sanki olmamasını kabullenemiyorum ....

Ben ovulasyon testini kullandığım ay hamile kaldım işe yaramıştı yani başka sorun yoksa ovulasyon testi sonuç veriyor.

Ben adetime 5 gün kala gebelik testinde hayalet çizgi gördüm. 7 gün kalada ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Elimde Bi tane kalmıştı bidaha yapamadım. 4 gün kalada yine gebelik testinde net çift çizgi yakalım

Ben adetime 5 gün kala gebelik testinde hayalet çizgi gördüm. 7 gün kalada ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Elimde Bi tane kalmıştı bidaha yapamadım. 4 gün kalada yine gebelik testinde net çift çizgi yakalım
sanırım ben bu ay olmicanı kabullenmeliyim

Yumurtalarının çatlamasından sonra kaç gün geçti . Rabbim tez Zaman'da analığı tattırsın sana inşlh
amin isteyen herkeze nasip etsin inşallah... 28 de çatlama günüydü 29 da gittiğimde çatlamış boş geçirmeyin dedi bizde öle yaptık ama :( bugun 11 gün oldu ve adetim ayın 11 de 2 günüm var

Sen çok erken yapmışsın ben 13. Günün gecesi gördüm hayalet çizgimi

ne bileyim 5 gün 6 gün kala pozitifi görenleri okuyunca belki dedim ama kanda çıkması gerekmezmiydi ne bilim inş. erkendir inş. sonuç çıkar bütün belirtiler ama psikolojikmi hala anlamadım belim karnım 3 gündr ağrıyo adet olucam sanırım:(((((((

ne bileyim 5 gün 6 gün kala pozitifi görenleri okuyunca belki dedim ama kanda çıkması gerekmezmiydi ne bilim inş. erkendir inş. sonuç çıkar bütün belirtiler ama psikolojikmi hala anlamadım belim karnım 3 gündr ağrıyo adet olucam sanırım:KK43:((((((
Yok Can'ım en az döllenmeden sonra 13-14 gün geçmesi lazım bekle. Testte pozitifi gördüm Bi gün sonra akşam 38.25 ti beta hcg

Battan 4gun önce ovulasyon testinde t cizgisi kalın ve belirgindi ama rengi acıktı c kadar koyu degildi diger aylar denedigimde cok ince silik cizgi cikiyordu

kızlar merhabA acil cvp alabilirmiyim..adetim bir gün geçti ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı baya koyu.kanda gebelik testi yaptırdım gebelik yok dendi...anlamadım hiç ozamn bu testler yanlış mı??

kızlar merhabA acil cvp alabilirmiyim..adetim bir gün geçti ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı baya koyu.kanda gebelik testi yaptırdım gebelik yok dendi...anlamadım hiç ozamn bu testler yanlış mı??
yok canim adet oncesi oluyor oyle. Koyu cikiyor ovulasyon testi

Back
X