Merhaba :)
Geçen ay ilk kez ovulasyon testi denedim ve şükürler olsun ki testi kullandığım ilk ay hamile kaldım,bugün itibariyle 6+3 oldum ,darısı tüm isteyenlerin başına,inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ve sağlıkla kucagımıza almayı kısmet etsin ..
Adet döngüm 28 günde bir idi, SAT 6 Nisan ; 14.gün başlanması öneriliyor 28 günde bir adet görenler için ancak ben garanti olsun diye 12.gün yaptım ilkini , 13. gün sabah ve akşam yaptım silikçizgi çıktı (13.günü değerlendirdim mesela ) ardından 14.gün hem sabah hem aksam yineledim ,akşama koyulaştı ama öyle aynı ton olmadı benimli ..Neyse 14.günü de değerlendirdim , 15. gün mola
; 16.gün yani yumurtanın çatladığını tahmin ettiğim tarihten 2 gün sonra yine ilişki..
Benim hikayem mutlu sonla sonuçlandı bu şekilde.
BAT'a bir hafta kala kendimi farklı hissetmeye başlamıştım, uykusuzluk yorgunluk biraz bel ağrısı,her an regl olabilirmişim gibi karın ağrısı ve gaz.. Herneyse tüm bu belirtiler sonunda da yine idrar testi ve ovulasyon testini tekrarladım (Bilirsiniz ovulasyon testi BAT A sayılı günler kalan pozitif ise o da gebelik göstergesi )
Tavsiyem kullanmayı planlayan arkadaşlar için paket olarak almaları ; örnek 14 ovulasyon testi ve 6 gebelik testi gibi..
İnşallah hayırlı , mutlu haberlerinizi paylaşırsınız benimle de...Sevgiler....